kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 25.03.2016

Muuttopäivästä viikko

Teksti
Karoliina Pentikäinen
4 kommenttia

Tasan viikko sitten F ja minä veimme kamamme uuteen kotiin. Tai siis minä, isäni, siskon poikakaveri ja liuta kavereitani vei. F lähti Eskon kanssa mummolaan, jottei hänen tarvitsisi olla kaaoksen keskellä. Loistava veto ja kädenojennus Eskolta!

Olin pakannut kamat edellisiltana karmean huonovointisuuden ja lämpöilyn keskellä, mutta jollain ihmeen kaupalla koko homma kuitenkin sujui aika jouheasti.

Taas kerran mietin, kuinka onnekas olen lähipiiristäni. Toiset ajoivat päivän aikana 700 kilometria vuokseni! Jopa kävivät Ikeassa miesvoimin antamani kauppalistan kanssa. Aikamoisia sankareita!

Ystäväni Helsingin päässä taas purkivat muuttolaatikoita ja -pusseja toinen toisensa perään kolmeen asti yöllä. Yksi jopa jäi viereen nukkumaan, tueksi.

Viikko uudessa osoitteessa on ollut tunteikas. Ja kommelluksia täynnä. Niistä lisää joku toinen kerta!

-Karoliina-

 

Kommentit (4)

Ymmärrän kyllä kysymykset, koska kyllä blogi tuo meidät ja tämän tilanteen väkisin lähelle ihmisiä. Tosin jotkin asiat ovat myös ihan niitä omia.

Ihanaa pääsiäistä sinnekin!

Kuten olen jo sanonut, eron syyt sekä se, miten lopulliseen päätökseen päädytiin, pysyy meidän keskinäisenä asiana.

Heippa Karoliina 🙂
Olen lukenut pitkään tätä blogia, joskus vähän kommentoinutkin.
Teillä on varmasti nyt raskaita aikoja ja kyllä mua niin ärsyttää ihmisten uteliaisuus ja törkeät kommentit. Eikö parisuhde ole kahden kauppa ja kolmannen korvapuusti?

Kuitenkin kaikkea hyvää teille ja uusia tuulia elämään 🙂 jokainen loppu, on aina kuitenkin jonkun uuden alku 🙂

Hauskaa pääsiäisen aikaa :)!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X