Kolmistaan

Mainion Drop 2 + lahjakorttiarvonta

Teksti: Karoliina Pentikäinen

*Yhteistyössä Mainio Clothingin kanssa

Mainiota maanantaita. Ette usko miten mahtava fiilis siitä, etten saanut F:llä loppuviikosta jyllännyttä vastatautia. Ja että aurinko paistaa ja kevät etenee. Pienet asiat. Ne on hyviä ja niistä pitää yrittää nauttia!

Kävin eilen myös ekan kerran moneen kuukauteen lenkillä. Kroppa tykkäsi. Ja erityisesti mieli. Kunpa voisin järjestää tämän arjen niin, että pääsisin lenkkipolulle useammin kuin yhtenä iltana viikossa. Onneksi kotona on tuo ihmispuntti, niin pystyin tekemään lenkin jälkeen vielä jalkatreenit elävä puntti selässäni.

Huomaattekos näissä kuvissa jotain ihanaa? No niin : Siellähän ne ovat, paljon odotetut Mainion Drop 2 -vaattet, jotka tulivat myyntiin huhtikuun alussa (vaikka onhan tuolla joukossa viime kauden Mainiota ja Drop 1 -mallistonkin paloja).

Mä olen rakastunut pastelleihin ja tuo F:n persikkainen tunika on yksi mun suosikeista. Samoin nämä naistenmalliston mekot. Täytyy sanoa, että mun kropalle omasta mielestä käy parhaiten Mainiolta juuri nämä lyhythihaiset ja hihattomat.  Kommentoi tähän alle Mainion kevät/kesämalliston suosikkivaatteesi. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan 50e Mainio-lahjakortti! Arpa-aikaa ensi viikon maanantaiaamuun, eli 18.4.2016 klo 7.00.

-Karoliina-

*kuvat

Lue myös

X