Kolmistaan

Torstaiterkut ja Mainio-arvonnan voittaja!

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Pöh. Erehdyin syömään päivällä oikean pullan – ei gluteenittoman – tulipa ällö olo. Tai erehdyin ja erehdyin. Ei kukaan minua huijannut. Teki vaan niin hirveästi mieli, kun tuoksu tuoreissa, ihan lämpimissä korvapuusteissa oli niin huumaava.

Muuten kiva torstai käynnissä ja osin vielä edessäkin. Siivouspäivä ja pankkipäivä ja pyykinpesupäivä ja mikä parasta – isovanhempipäivä! F:n mummo ja pappa nimittäin tuliva jo tänä iltana meille viikonlopun viettoon (a.k.a avuksi vielä viimeisiin muutto-, remppa- ja ompeluhommiin). Ehkä tämän viikonlopun jälkeen kehtaan ottaa jo kuvia täältä asunnosta teille nähtäväksi.

Niin ja hei. Alkuviikosta umpeutuneen Mainio-lahjakortin arvonnan voitti:

siiri (12.4.2016 klo 23:22)

Onnea!

-Karoliina-

Lue myös

X