Kolmistaan

Polarn O. Pyret -leggarirakkautta jo vuodesta 2012

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Jos mä jotain lastenvaatteissa inhoan, niin liian lyhyitä vyötäröosuuksia. Lapset kyykkivät, könyävät ja kumartelevat, ja jos saa koko ajan olla kiskomassa pöksyjä uudelleen alkkareiden peitoksi, on vaatteissa jokin vika. Niin ja ei kai ne päälläkään kovin mukavalle tunnu, voisin veikata.

Kuten mä olen jo aikaisemminkin kertonut, mun mielestä lastenvaatteissa käytännöllisyys ja kestävyys ovat ykkössijalla. Ja jos oikein hyvin käy, voi näiden kahden kaveriksi löytää samasta vaatteesta myös kauneutta.

Mä olen tänä vuonna Polarn O. Pyret -ambassador, eli teen yhteistyötä PO.P:n kanssa vielä vähän tiiviimmällä tasolla kuin ennen. Tänä vuonna mä mm. poimin teille juuri ne mun kaikista ihanimmat suosikit ja vinkit, jotka liittyvät PO.P:iin.

Näin huhtikuun kunniaksi mä ajattelin, että esittelen teille sen vaatekappaleen, josta mun PO.P-rakkaus alkoi vuonna 2012 – nimittäin nappisäädölliset leggarit. (Tuon neljä vuotta vanhan postauksen – joka ei muuten ollut yhteistyö – voi käydä lukemassa täältä).

Siitä asti F:llä onkin ollut vaatekaapissaan aina yhdet tai useammat PO.P:n legginsit. Niiden etu kaikkiin muihin leggareihin verrattuna on se, että trikoo on paksumpaa kuin yleensä (ts. konttaaminen ja rymyäminen ei riko pöksyjä), ne tulevat pyykkikoneesta aina yhtä sileinä kuin sinne mennessäkin ja kaiken lisäksi vyötärösäätö mahdollistaa ostamaan housuihin kasvunvaraa.

Tämän kevään PO.P-leggarit saivat kyllä myös haukkomaan henkeä kauneudellaan. Tätä ötökkä- ja kukkatyyliä lisää, kiitos! Ötökkähousuista tuli heti F:n suosikit!

Onko teillä jotkut PO.P:n vaatteet, joita ostat aina uudelleen ja uudelleen uudessa koossa? Meillähän legginsien lisäksi toinen kestosuosikki on talven lippapipo.

-Karoliina-

 

Lue myös

X