Kolmistaan

Katu-uskottavaa Polarn O. Pyretiä

Teksti:
Karoliina Pentikäinen

Mun mielestä kevään yksi paras arkea helpottava seikka on se, että aamuisin ei tarvitse pukea niin paljon ulkovaatteita päälle, kun lähtee töihin ja päiväkotiin. Koko lähtöprosessi on niin paljon sukkelampi ja rennompi, kun villapukujen ja kaikkien kerrosten sijaan voi vaan vetäistä niskaan ohuen takin ja painua ulos.

Jotkut teistä ehtikin jo kysellä Instassa viime viikolla, mistä F:n päällä päiväkotiaamuna vilahtanut kukkabomber on kotoisin. No sehän on Polarn O. Pyretin kesämalliston collegetakki. Ajattelin aluksi, että tästä takista tulisi F:lle kaupunkitakki, mutta nyt näyttäisi sille, että bomber kulkee päällä menossa kuin menossa. Viileinä päivinä se toimii sisällä pitkähihaisena hupparin korvaajana.

Jos olette huomanneet, olen alkanut ambassador-vuoteni aikana katsella Po.P:n vaatteita vähän uudesta näkökulmasta. Toki se Polarn O. Pyretille tyypillinen klassinen raitakuosi ja ns. perinteiset lastenvaatteet tekevät Po.P:sta Po.P:n, mutta itse henkilökohtaisesti olen enemmän kuin iloinen tästä uudesta, vähän jopa katu-uskottavammasta Polarn O. Pyretin linjasta, joka on rantautunut tuttujen vaatteiden vierelle.

Huippua on tietysti se, että uudentyylisten vaatteiden kohdalla ei ole kuitenkaan luovuttu laadusta ja käyttömukavuudesta. Puuvillaiset, todella ohutta kangasta olevat lököpöksy”farkut” ovat yksi esimerkki hyvännäköisistä ja käytännöllisistä lastenvaatteista. Ja ihme ja kyllä. Jopa F suostuu käyttämään niitä, vaikkei (valitettavasti) olekaan mikään farkkutyttö muuten.

Oletteko te huomanneet näitä uudenlaisia Po.P-vaatteita? Onko uusi aluevaltaus sinusta hitti vai huti?

-Karoliina-

X