kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 31.05.2016

Se hiuksenhieno ero

Teksti
Karoliina Pentikäinen
3 kommenttia

Mä tykkään mun luonnollisesta hiustenväristä. Noin niin kuin pääpiirteittäin. Mutta koska pieni värikäsittely tekee ainakin mun liukkaista hiuksista helpommin käsiteltävät ja jonkinlainen vaaleampi kesätukka houkuttelee aina vähän tässä kesän korvilla, päätin taas, että letille olisi tehtävä jotain. Ja sen jotain saisi tietysti tehdä – taas kerran – QHairin Maria H.

Jostain syystä mulla on sellaiset hiukset, että ne alkavat aina taittaa luonnolistaan vähän punaiseen (jopa keltaiseen) päin, kuten noissa ennen-kuvissa varmaan näette. Se nyppii mua aika paljon, koska mun mielestä mulle ei käy sitten yhtään lämpimät sävyt. Niinpä viime viikon kampaajakäsittely keskitettiinkin keltaisuuden poistamiseen ja siihen, että kesän muka auringossa raidoittuneet hiukset olisivat kyllä entistä vaaleammat, mutta kuitenkin kylmäsävyisen vaaleat.

Aika kauan Maria sai kyllä töitä mun todella tummien ja toisaalta keltaisten latvojen kanssa tehdä, mutta niinpä vain lopulta saatiin juuri sellainen tukka, jonka halusinkin : Ei yhtään keltainen, selvästi vaaleampi, mutta kuitenkin niin luonnollinen, ettei kukaan ulkopuolinen varmasti aivan heti älyäisi katsoa värjätyksiä.

Kenelle muulle iskee AINA kesää kohti himo surffitukkaan, joka olisi ikään kuin vahingossa palanut auringossa?

-Karoliina-

*hiukset tehty yhteistyössä Kolmistaan-blogin ja Maria H.:n kanssa 

Kommentit (3)

Minulle!!! ? Vielä kertaakaan ei kampaaja ole täysin sellaista onnistunut loihtimaan.. Itseasiassa ainut kerta, kun minulla oli sellaiset hiukset oli kesä, jolloin olin monta viikkoa Italiassa ja se aurinko oikeasti taisi polttaa ne hiukset. Ne oli täydelliset! ?Mutta niiden uusiminen kampaajalla ei ole yrityksistä huolimatta onnistunut..
Hyvin sinulle sopiikin oma värisi, niinkuin varmasti aika monelle meistä. Jaan myös omalla kohdallani ajatuksesi keltaiseen/punaiseen taittavista hiuksista ja minultakin sitä lämmintä sävyä yritetään aina muuttaa kylmäksi. Nyt en ole pitkään aikaan värjäyttänyt hiuksiani ja aionkin katsoa, mitä aurinko saa kesällä aikaan ?

Mulle myös! Monesti vaalennan ja sit tulee keltaiset ja huonokuntoiset ja ja talvella tummiks. Nyt aattelin olla kesänkin ihan tummilla. Kiinostaa tietää että miten sulta taitettiin keltaista/punaista pois? Itse suosin kans luonnollista ja kylmää sävyä, ja vähän vaikee saada ku tuntuu et alkaa aina punertaan. Mulle kampaaja laitto viime viikolla sinistä suoraväriä värjäyksen yhteydessä ja sit neuvo sekoittaan omaan hoitoaineeseen vihreetä suoraväriä. Saa nähdä josko ne estäs auringon tuoman punaisuuden syntymisen tänä kesänä 8)

Mulle! Paitsi aurinko aina (onneksi ja epäonneksi) värjää ne…?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X