Kolmistaan

Long time no see

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Mä en ole viimeisen 2,5 vuoden aikana kertaakaan pitänyt oikeaa bloggaamislomaa. Olen saattanut kyllä tehdä postauksia varastoon etukäteen ja sillä tavalla ollut hetken irti blogista, mutta aina olen kuitenkin päivittänyt uudet postaukset someen tai muuten vaan edes pääkopassani miettinyt blogitouhuja.

Viime viikkoa Rodoksella ja heti perään Sidewaysseillä kuitenkin muutti asiaa. Olin yli viikon ilman yhtäkään kontaktia tänne blogiin. Instaa päivittelin, koska tekisin niin varmasti ilman blogia muutenkin, mutta bloggaaja en ollut.

Millaista se sitten oli? Tavallaan outoa ja tavallaan todella luontevaa. Olen joskus miettinyt, osaisinko olla enää ilman bloggaamista, koska siitä on tullut niin vahva osa mun elämää. Viikko todisti, että osaisin kyllä. Mutta : En taida haluta. Oli ihana palata tänne blogialustalle ja alkaa naputtelemaan kirjaimia toisensa perään. Virkistynein mielin, himppusen verran ruskeamalla hipiällä.

Tästä alkaa muuten myös ryhtiliike. Olen ollut todella huono vastaamaan teidän kommenteihinne, anteeksi siitä. Nyt saa ja pitää taas kommunikoida, koska haluan päästä taas vastailemaan ja juttelemaan. Olemaan vuorovaikutuksessa.

Pusuja! Toivottavasti aurinko lämmittää pian täälläkin.

-Karoliina-

 

Lue myös

X