Kolmistaan

Meidän Rodos-loma

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Olin F:n ja mun vanhempien kanssa Rodoksella viime viikon. Kyse oli F:n ensimäisestä rantalomasta ja mullekin reissu taisi olla elämäni kolmas ihan valmis pakettimatka. Ensimmäinen all inclusive kenellekään meistä.

Kun varasimme matkaa alkuvuodesta tuntui sille kuin lomaan olisi iäsisyys. Nyt kun istuimme reilu viikko sitten perjantaina lentokoneessa oli tunne, kun en silti olisi ehtinyt valmistautua reissuun juuri yhtään. ”Tämä tuli niin äkkiä -fiilis”.

Toisaalta se, että olimmekin ennen kuin ehdin edes ajatella uima-alataan äärellä, oli aika hyvä juttu. Mä olen välillä sellainen etukäteen stressaaja ja pohdin kaikki hävinneet matkalaukut ja väärät lentoliput moneen kertaan, joten oli virkistävää huomata, että kyllä kohteeseen pääsi ilman stressin stressiäkin.

Stressittömyys oli muutenkin loman teema. Maattiin perusturisteina päivät pitkät altaalla, syötiin todella usein ja nukuttiin pitkiä unia. Mitä muuta sitä ihminen kaipaakaan kun takana on pitkä talvi ja liian vähän lepoa? En keksi mitään muuta. Paitsi tietysti sen, että viikko olii juuri sopiva aika tämmöiselle.

Kulttuurimatkat on erikseen. Joskus parasta on aivot narikkaan -loma. Meidän hotelli oli muuten aivan ihana! Haluaisitteko kuulla siitä vähän enemmän?

-Karoliina-

 

Lue myös

X