Kolmistaan

Kuha kehun: Atlantica Princess

Teksti:
Karoliina Pentikäinen

Minä lupasin kertoa teille meidän Rodoksen Atlantica Princess -hotellista muutaman seikan. Ja tässä ne nyt tulevat. Paitsi vaan ensiksi haluan kertoa, ettei kyseessä ole millään tavalla yhteistyö hotellin tai Finnmatkojen kanssa. Kuha taas vaan kehun ja kerron, koska itse olen saanut teiltä niin monta kertaa apua, kun olen jotain matka-asioita kysellyt.

Atlantica Prinsess (Rodos, Ixia)

  • All inclusive, joka sopii minun mielestä hyvin sellaiseen perhelomaan, jossa tarkoitus on makoilla ja touhuta hotellin välittömässä läheisyydessä a.ka. altaalla.
  • Ruoka : Tuoretta, mukana paikallisia makuja, tarpeeksi vaihtelevaa pääosin. Uskalsi juoda limpparit jäillä ja syödä majoneesit ja äyriäiset. Gluteenittomat, vegaanit ja kasvissafkat merkitty selkeästi. Ja henkilökunta valmisti lisäpyynnöstä mm. minulle gluteenittoman aterian, kun sen vaan tajusin pyyttää. Lihat eivät oleet minusta kummoisia, mutta kasvissafka hyvää. Söinkin sitä pääosin koko viikon ajan. Niin ja jälkkäreissä oli tason vaihtelua. Toisaalta aivan mielettömiä herkkuja ja sitten toisaalta mm. sellaisia vanukkaita ja hyytelöitä joka aterialla, joka päivä, jotka eivät maistuneet juuri millekään.
  • Huone oli ainakin meillä siisti ja se myös siivottiin joka päivä. Huonoa oli se, ettei pyyhkeitä vaihdettu, wifi tökki (surffasin netissä eteisen lattialla) ja ilmastointi aloitettiin vasta 15.6 alkaen. Sille olisi ollut tarvetta aikaisemminkin.
  • Ihmiset, muut hotellin asukkaat, olivat todella mukavia. Ja rauhallisia! Ei mitään möykkää, ryyppäämistä tai muutakaan älämölöä. Sopivaa siis lapsiperheille.
  • Hotellin tai matkajärjestäjän ohjelmaa oli minusta sopivasti. Onhan kaikki tietovisat ja vesipoolot sellaisia juttuja, joista en itse niin perusta, mutta silti ne eivät dominoineet allasaluetta. Olen ollut nimittäin sellaisellakin lomalla, jossa bingot ja muut pauhasivat koko päivän ja tekivät allasalueesta levottoman. Lastenohjelma oli hyvää : Paitojen painatusta, leipomista, kasvomaalausta jne. Ainoa, ja suuri miinus oli se, ettei hotelilla ollut suomenkielistä leikittäjää. Tähän muutosta, joohan, Finnmatkat?
  • Henkilökunta oli superystävällistä ja mukavaa. Kaikesta huokui, että työntekijät tulivat hyvin keskenään toimeen ja se ilmapiiri välittyi myös asiakkaille. Asiakkaat olivat muutenkin lähellä koko hotellin henkilökuntaa. Esimerkiksi hotellinjohtajasetä kävi tervehtimässä lapsia kesken työpajan ja iso joukko henkilökuntaa saapui hyvästelemään meidät hotellilta pois lähtevät. Näin en nähnyt tapahtuvan missään muussa hotellissa.

Nyt kun auringonsäteet ja energia on kerätty pakettimatkan altaanreunalta, olisi ihana päästä jonnekin ihan muualle, alkuperäisiin maisemiin ja maailmoihin!

-Karoliina-

X