kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 10.07.2016

Ainakin vielä muutamaksi viikoksi

Teksti
Karoliina Pentikäinen
10 kommenttia

Sitä alkaa jo pelkäämään. Taas. Vaikka haluaisi työntää koko ajatuksen vielä mielestä. Ehkä kuukaudeksi tai ainakin vielä muutamaksi viikoksi.

Sitä alkaa jo haikeilemaan siitäkin huolimatta, että aurinko teki tänään taas kymmenen pisamaa lisää, viikonloppu toi monta mansikanmakuista muistoa ja kynsien alla on hippunen Ruissalon hiekkaa.

En tiedä, johtuuko se siitä, että kalenterinsivua on pitänyt kääntää jo ainakin kolmesti eteenpäin. Sinne ne on rustattu : Tehtäviä asioita, juhlittavia juhlia, täytettäviä velvollisuuksia. Siellä ne odottaa jo edessä, vaikka jalat ovatkin vielä vahvasti heinäkuisessa nurmikossa.

Kesä tuntuu vielä ihossa, tuoksuu astellessa aamulla sporaan tai mökkilaiturille. Ja silti illassa on jo kuiskaus syksystä.

-Karoliina-

Kommentit (10)

Niin ihanasti kirjoitettu-olet todella taitava kirjoittamaan. Itse nautin todella kesästä, meressä uimisesta, mökkisaunasta, lämpimistä kesäilloista, ja rennoista kesäpäivistä jotka vain tuntuvat jatkuvan..silti nyt jo iltaisin huomaa että valoisaa ei ole niin pitkään kun juhannuksen aikaan. Alkukesän kirkkaus on jo jäänyt taakse, onneksi kuitenkin mennään vielä heinäkuussa. Nautitaan kesäpäivistä, ne menevät aina niin nopeasti!

Tuli niin haikea olo tästä, että syttyi itsellä pakottava tarve kirjoittaa ajankulusta. Aina vaan aiemmin ja aiemmin tuntuu se kesä loppuvan eikä tule muistettua nauttia tästä hetkestä ja siitä että kaikki on hyvin. Että me ihmiset ollaan outoja. 😀

Luin sen. Ihana teksti!

Moikka! Voitin Ivana Helsinki arvonnassa, mutta en ole saanut sähköpostia? –pöllö-

Laitan viestiä heti aamulla ☺

Suomen kesä on kyllä pelottavan lyhyt…. Mutta ei auta kuin nauttia. ?? Ehkä se orastava haikeus on myös osittain ikään sidottua; aikuisella kun on tapana suunnitella ja miettiä tulevaa…(mikä tietysti on välttämätöntäkin).

Olet oikeassa. On pakko vähän jo pohtia, mitä syksy ja talvi tuo tullessaan!

Hahaa mä odottelen vielä et millon se kesä alkaa. Ruissi kyllä tuntu jo kesältä ja sai ekan kerran laittaa ne shortsitkin jalkaan. Älä vielä syksystä kirjoita! 😀

En..pidetään vielä muutama viikko kesämoodia 🙂

Nautitaan 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X