Kolmistaan

Sneak peek Mainion AW16 -mallistoon

Teksti: Karoliina Pentikäinen

 

Mainio julkaisee ensi maanantain (15.8) syysmallistonsa ensimmäisen osan. Outi Mäkisen  suunnittelema Out of Tomorrow -nimeä kantava mallisto on saanut inspiraationsa kuvioista ja jäljistä, joita syntyy kynällä paperille, liidulla taululle ja maalisudilla kankaalle. ”Artist of Tomorrow -malliston värit voi löytää skandinaavisesta luonnosta silloin, kun syksy on juuri muuttumassa talveksi ja hengitys huuruaa.”

Mainiota mallistosta on muuten se, että naisten ja lastenvaatteiden lisäksi syksymallistosta löytyy myös miesten vaatteita ja Yli-Ullavassa valmistettuja merinovillapipoja.

Mitkäs fibat teille tuli syksyn Mainioin ekasta erästä? Voi olla, ettei F suoranaisesti rakasta tuota harmaan ja valkoisen liittoa, mutta mua itseäni kiinnostaa tämän syksyn Mainio naisten puolelta enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Tunika tosin näyttää olevan samaa mallia kuin ennen.

-Karoliina-

 

Lue myös

X