Kolmistaan

Takana arkiviikko, edessä viikonloppureissu

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Heippa! Perjantai. Mahtavaa!!

Tämä viikko on ollut kyllä niin täynnä äksöniä, että perjantai tuli kuin itsestään. On ollut kyläilyä, leipomista, blogihommia, blogipalavereja, kotitöitä (vaikkei sitä taas kerran mistään huomaakaan) ja vähän myös sairastelua. F:n nenä vuotaa ja minun mahani on ollut kipeä, koska sorruin lauantaina syömään vehnää ja sen kyllä todella huomaa oloissa. Kai se on uskottava, ettei se todellakaan ole mun juttu.

Viikko on ollut arkeen opettelua. Aamulla on tullut poikkeuksetta kiire ja muutenkin on ollut vähän hakemista tämä arkirytmiin hyppääminen. Kesä on ilmeisesti laskenut tehokkuusastettani.

Onneksi nyt on edessä viikonloppu. Mä lähden illalla kohti Itävaltaa ja helteitä. Säätiedotus näyttää välillä karmeaa ukkosta, välillä täyttä aurinkoa ja liki 30 astetta. Pakasin toiveikkaana Ivana kissahellemekon, Uhanan ohuen hameen, sandaalit ja biksut mukaan, joten toivotaan, että niitä myös tarvitaan.

Oli muuten jokseenkin vaikea arvioida – näin vaa`attomana ihmisenä – milloin laukku painaa 8 kiloa, koska en ota messiin muuta kuin käsimatkatavarat. Toivottavasti ei mene lisämaksuhommiksi, mun pakkaamistaidot kun on välillä vähän huonoja.

Mitäpä muuta? Ei kai tässä muuta kun : Ihanaa, ihanaa viikonloppua, muruset!

Mitäs te meinaatte puuhailla?

-Karoliina-

Lue myös

X