Kolmistaan

Tämä torstai

Teksti: Karoliina Pentikäinen

 

Torstai. Flunssa edes jokseenkin selätetty. Samoin  osa stressistä. En tiedä, mikä ihme minuun aina kipeänä iskee, mutta silloin kun en voi/jaksa painaa hommia yhtä lujaa kuin yleensä, alan stressata siitä, kuinka paljon tehtäviä asioita on tekemättä. Siinä sitä makailee sängyllä, katsoo kattoa ja kerää ahdistusta. Toiminta, se tosiaan taitaa olla mun juttu.Tänään olimme F:n kanssa Shrek-musikaalin ensi-illassa. F oli intoillut Shrekistä jo  siitä lähtien, kun mainokset siitä tulivat katukuvaan viime keväänä. Lopulta kävikin sellainen onnenpotku (tai sanotaanko, että sellainen onnenpotku järjestettiin meille), että pääsimme katsomaan musikaalia ihan ensimmäisten joukossa. Oli ihanaa! Suosittelen todella. Kerrankin sellainen kulttuurielämys, joka sopii niin lapselle kuin aikuisellekin, eikä kumpikaan joudu tekemään kompromissia.Viikonloppuna meillä on F:n kanssa edessä aika tavallista menoa. Huomenn pidetään varmasti leffailta kaksistaan sitä vaativin herkuin. Ja muuten meillä taitaa rampatakin iso porukka ystäviä ja niiden lapsia kylässä. Päätin pitää F:n ja minun vaatteista pienen kotikirppiksen, ja nyt niiden satoa myydään kavereiden koteihin.Niin ja hei. Keskiviikkona julkistettiin The Blog Awards Finland  2016 -kisan ehdokkaat. Kolmistaan on yksi perhekategorian kolmesta ehdokkaasta, joten jos tuntuu sille, käykää ihmeessä äänestämässä blogi täällä. Äänestäneiden kesken arvotaan vaikka sun mitä ja äänestysaikaa on 27.9 asti, eli ei kovin pitkään. -Karoliina- P.S. Uusi Kolmistaan-osoitehan  1.9, eli ensi viikon torstaista lähtien on cleardot.gifhttp://www.lily.fi/blogit/kolmistaan   

Lue myös

X