kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 09.09.2016

Neronleimaus - kosmetiikka pieneen tilaan!

Teksti
Karoliina Pentikäinen
8 kommenttia

Keksin hääreissulle pakatessani mielestäni nerokkaan idean. Tursottelin vanhoihin piilolinssikoteloihin kaikki niitä pesuaineita ja rasvoja, joita matkalla tarvitsin. Ja säästin samalla ihan hirveästi tilaa meikkipussista, kun ei tarvinnut sulloa sitä täyteen isoja purnukoita. 

Kun esittelin neronleimausta ystävälleni yöpaikassa, hän veti esille samanlaisen piilolinssikotelon. Hän oli hiffannut saman asian kesällä. Se siitä uniikista ideasta siis.

Yhtä kaikki. Halusin jakaa tämän vinkin teille. Uskon, että varsinkin lentokonereissuilla käsimatkatavaroissa tämä tulee ehdottomasti käyttööni. Niin ja vanhat piilolinssikotelotkin saavat uusiokäytön.

Win win!

-Karoliina-

Kommentit (8)

Hei, ihan mahtava keksintö! Kiitos vinkistä 🙂

Oi, huippuvinkki! 🙂 Harmi, ettei tullut tosiaan mieleen pari vuotta sitten ennen näönkorjausleikkausta noiden koteloiden hyödyntäminen. Muistan heittäneeni niitä menemään varmaan parikymmentä ja harmittelinkin silloin, kun meni kasapäin uusiakin koteloita hukkaan.
Aloitin myös kesällä oman järjestely- ja organisointijuttuihin keskittyvän blogini (http://www.tilakuningatar.fi), käy kurkkaamassa jos kiinnostaa nämä asiat enemmänkin.
Kiitos kivasta ja vaihtelevia juttuja sisältävästä blogistasi! 🙂

Kiitos itsellesi, kun luet. Ja minä vasta odottelen tuota leikkauksen esitarkastusta…hui!

Haha, hyvä idea! Kunhan muistaisi että mikä on mitäkin tuotetta 😀

Totta. Permanent-tussi tai kooditarrat kehiin 🙂 

Hahhaa, just viime viikonloppuna kun lensin Kemiin, laitoin kasvovoiteet samanlaiseen piilaripurkkiin! Ja ihmettelin, etten ollut keksinyt ennemmin..

Ollaanpas me innovatiivisia!!

Olepa hyvä 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X