Kolmistaan

Voiko ripsiliima-allergiasta ”parantua”?

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Muistatte varmasti, kun kesän lopulla mietin, josko ottaisin – taas kerran – itselleni ripsipidennykset. 

Minullahan on elämäni aikana ollut ne useaan otteeseen, mutta aina olen niistä luopunut, kun olen allergisoitunut ripsiliimalle. 

Tajusin kuitenkin kesän lopulla, että olen aikaisemmilla kerroilla laitattanut ripseni aina saman merkin tuotteilla, joten pohdin, voisinko olla ei-allerginen jollekin toiselle merkille. Kun laitatin kynteni Felicitassa, ehdotin Milalle, että koittaisimme laitattaa ripset minulle hänen käyttämällään ripsimerkillä. 

Päätimme, että olisin nyt ehdottoman rehellinen (myös itselleni!) jos silmäni oireilisivat. Koska sitä en haluaisi, että terveyteni kärsisi turhamaisuuteni takia.  Jännitin ripsien laittoa ihan hirveästi, ja olinkin ehdottoman ihmeissäni, että tällä kertaa en saanut ripsistä ja niiden liimasta mitään oireita. Silmäni eivät punoittaneet TIPPAAKAAN laiton jälkeen, eikä luomeni ole kutisseet kertaakaan. Ei edes saunassa tai suihkussa, kuten aina ennen. Taisin siis löytää merkin, joka sopii minulle. 

Ja onhan nämä nyt ihanat. Niin helpot ja tällä kertaa minusta myös niin luonnolliset, etten usko, että monikaan on edes huomannut lisäosia silmissäni, Vai mitä olette mieltä? 

-Karoliina-

*Ripset toteutettu yhteistyössä Felicitan kanssa 

Lue myös

X