kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 15.09.2016

10 syntiä

Teksti
Karoliina Pentikäinen
18 kommenttia

1. Luen sähköpostit, tekstarit ja muut viestit aina vauhdissa. Ja sitten unohdan vastata niihin. Todella raivostuttava tapa, jota itse inhoan muissa ihmisissä.

2. Skippaan välillä hampaidenpesun iltaisin. Tiedän! Ihan sikaällöä, mutta teen sen vain, jos menen nukkumaan yksin. Enkä onneksi kyllä kovin usein silloinkaan. Mutta silti. 

3. Jätän juomiin aina pohjat lasiin. Aina ja ikuisesti pohjat. Jotenkin niiden juominen inhottaa minua. 

4. Välillä isken kaikki roskat samaan jätesäkkiin, kun en jaksa roudata viittä eri nyssäkkää alakerran roskiskatokseen. Tämä on ihan järjetöntä, koska kuitenkin lajittelen kaikki roskat ja purnukat kuitenkin kotona. Todellinen viimehetken rimanalitus.

5. Minun käteni on varmasti kasvanut kiinni puhelimeen. Teen sillä töitä, luen sillä kirjoja, viestittelen kamuille, kuuntelen musaa. Jos kännykkä hajoaisi, olisin varmasti suhteettoman murtunut. 

6. Painan välillä facebook-tapahtumiin ”ehkä-nappi”; vaikka tiedän, etten pääse mukaan. Jotenkin ”en voi osallistua” on vaan niin karu. (Vaikka karumpaa on se, ettei tapahtuman järjestäjä tiedä todellista osallistujamäärää)

7. Olen aivan pakkomielteinen kahvinjuoja. Addikti, jonka päivä ei vaan onnistu ilman aamukahvia. Jos kahvi jää väliin, kaikki on pilalla.

8. Sytyttelen valoja. Niihinkin huonesiin, joissa en ole. Ja jätän ne päälle. Todellista energian ja rahan hukkaamista.

9. Puhun liian kovalla äänellä. Todella usein. 

10. Ostan liikaa vaatteita. KonMari ja Hyvän mielen vaatekaappi taas kerran ihan hukassa.

Kerro sinä sinun syntisi!

-Karoliina-

Kommentit (18)

Laitat valot päälle myös valoisana päivänä. Argh!!! Ja kylmenneitä kahvikuppeja (niitä puolillaan olevia) löytyy aina ja joka paikasta.

Itsekkään en pysty juomaan mitään loppuun.. 😀 Kahvikuppeja sit löytyykin ympäri kämppää ja kaikissa melkein puolet kahvia jäljellä… Ja jos on tylsää, niin ”harrastan” kahvin keittämistä. Saatan keittää kahvia, kaataa kuppiin ja sen jälkeen unohtaa koko kahvin 😀 Kauhistuttaa kyllä miettiä, että miten paljon kahvia(ja rahaa) menee lavuaarista alas.. 😀

Mäkin harrastan tuota samaa ;D 

En sulje kaappien ovia, koska inhoan sitä kolahdusta! Sekä töissä että kotona on jäljiltäni kaikki kaapinovet auki, ja se varmasti raivostuttaa monia. Raivostutti jo äitiä silloin kun asuin kotona.

Ja mua taas raivostuttaa, jos ihmiset jättävät ne ovet aukia 🙂 

Täällä myös tuo pohjien jättäminen lasiin, en edes tiedä miksi, kai se unohtuu juoda kuppi tyhjäksi. 😀 Sitten kun se lasi jää vielä pöytään ja miesraukka menee nostamaan sen koneeseen, monesti on kuulunut melkoisia manailuja kun juomat on päätyneet lattialle. 😀 Ymmärrän myös valojen sytyttelyn, kuka niitä nyt muistaisi sammuttaa huoneesta lähtiessään…

Voi meitä huonotapaisia!

Aargh tää kommentointipohja lahgaa koko ajan:/

HÖH! Miten tai mikä ei toimi?

Hahaa, olipa kiva! Pitää varmaan kopsata idea joskus (niin…ehkä ens elämässä, jos sille sattuu jo olemaan aikaa).

Mun ehdoton synti nro. 1 on leivänmurujen, kuivien makaronien, nuudelien ym. pyyhkiminen työtasolta hellan ja tason väliin! Erityisen vastenmielistä siitä tekee se, et todellisuudessa oon niin siivousfriikki, ettei edes miehen vesilasi pysy tiskialtaan reunalla minuuttia, kun oon siivonnu sen jo pois.

Mä inhoan kanssa niitä tiskialtaan reunalle jätettyjä laseja. Ymmärrän, että samasta lasista voisi juoda uudemman kerran, mutta tiskikoneiden aikaan mun mielestä uuden lasin voi kyllä ottaa kaapista.

Mä inhoan kanssa niitä tiskialtaan reunalle jätettyjä laseja. Ymmärrän, että samasta lasista voisi juoda uudemman kerran, mutta tiskikoneiden aikaan mun mielestä uuden lasin voi kyllä ottaa kaapista.

Mä inhoan kanssa niitä tiskialtaan reunalle jätettyjä laseja. Ymmärrän, että samasta lasista voisi juoda uudemman kerran, mutta tiskikoneiden aikaan mun mielestä uuden lasin voi kyllä ottaa kaapista.

Mulla tuo viesteihin hidas vastaaminen. Vaikka ite tiedän vastauksen päässäni siihen, en vaan kertakaikkiaan saa sitä kirjotettua ja lähetettyä vastaanottajalle. Miten se onkin niin hankalaa! Ja tietenkin ärsyttävää, jos muut tekee niin..

Tää oli niin hauska, etten voinut olla kirjoittamatta omaa postausta aiheesta. Meitä syntisiä on moneen lähtöön 😀 Mun synnit näkee täältä.

Ihanaa, kun inspiroi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X