kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 19.09.2016

Rapujuhlaherkkuja ja viikonloppukuvia

Teksti
Karoliina Pentikäinen

 

 

 

Palasimme eilen illalla F:n kanssa viikonloppureissulta Hankasalmelta. Olipa ihanaa kokoontua pitkästä aikaa perheen voimin meidän mökille. Syödä rapuja, laulaa hassuja lauluja, saunoa ja kuunnella F:n jo perinteeksi muodostunut rapujuhlapuhe. 

Sehän tässä on, kun meidän perhe on vuosien saatossa kasvanut isoksi extended familyksi, että kaikki pääsevät harvoin kerralla paikalle. Tänäkin viikonloppuna kaksi rakasta joutui jäämään töidensä vuoksi toisaalle, mutta josko syksyn aikana, jouluna tai viimeistään ensi keväällä olisi hetki, jolloin jokainen iso ja pieni perheenjäsen saataisiin saman pöydän ääreen. Ja kun se hetki koittaa (tässä pieni kannustin asianosaisille) lupaan leipoa millaisen kakun hyvänsä! Ihan oikeasti : suklaa-, juusto- tai kermakakku! You name it. 

Kesämökkeily on hauskaa, mutta kyllä näissä syksyisissä mökkihetkissä on oma taikansa. Kirpsakka ilma ja lämmin sauna. Niin ja nuo puiden keltaiset lehdet ja illalla sytytetyt kynttilät. 

Kertonee muuten viikonlopun painopisteesta jotain se, että kamera oli täynnä vain ja ainoastaan ruokakuvia. 

Nyt unille, jotta ehdin nukkua edes hetkisen. Aamuyöllö lähtee nimittäin lentokone kohti Saksaa. Reissufiiliksiä siis ainakin Instagramin puolella tiedossa. 

-Karoliina-

 

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X