kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 24.09.2016

Geelikynsien pikaelvytys

Teksti
Karoliina Pentikäinen

En ehdi aina kynsihuoltoon niin tiiviisti kuin olisi tarve, joten olen kehitellyt itselleni tällaisen kynsien pikaelvytystaktiikan, jolla huoltoaikaa saa lykättyä ainakin viikolla. Huoltovälin pitkittäminen kun auttaa ajankäytön lisäksi myös rahapussia. 

GEELIKYNSIEN PIKAELVYTYS KOTONA:

  1. Viilaa kynsien pituuksia hieman ja kavenna kynsiä reunasta. Geelien avulla kun kynsien luonnollista kulumista ei tapahdu, tuppaavat kynnet venähtävän ja leveyssuunnassa levähtävän todella nopeasti.
  2. Työntele kynsinauhat tai suristele ne – kuten minä – kynsinauhalaitteella.
  3. Puhdista kynsien pintä asetoonittomalla kynsilakanpoistoaineella.
  4. Lakkaa kynnet joko värittömällä lakalla tai sitten jollain ihan uudella värillä. Geelikynsissä kun tämmöinen omatoimisestikin laitettu lakkaa säilyy todella pitkään.
  5. Laita kynsinauhoille kynsinauhaöljyä.

(Joskus geelikynnet ovat alkaneet rakoilla huoltovälin venähtäessä kynsinauhan puoleisesta päästä, ja koloon jää inhottavasti esimerkiksi hiukset. Tähän hommaa auttaa kynsiliima. Tosin hyvin laitetut kynnet eivät tee sitä koskaan).

-Karoliina-

 

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X