Kolmistaan

Hämmentynyt ja onnellinen – Minun baby showerini!

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Tiistaiaamuna vietettiin Tee se itse -vauvan julkkareita, eli voisi ajatella, ne olivat Sannin ja minun yhteisen esikoisemme baby showerit.

Kirjabrunssi pidettii Ivana Helsingin tiloissa Uudenmaankadulla. Mukana oli juuri sopivan kokoinen joukko Bazarin edustajia, sekä blogikollegoita. Niin ja kasapäin hyvää ruokaa ja juomaa. 

Jännitin tilaisuutta aluksi vähän, mutta kun kemut saatiin potkaistua käyntiin, ei jäykistelystä ollut tietoakaan. Vaikka olinkin itse laatinut kutsuvieraslistan, oli jotenkin avartavaa havahtua kesken tapahtuman siihen, että ympärilläni oli toki iso joukko bloggareita, mutta ennen kaikkea iso joukko omia tuttujani, kavereitaani ja ystäviäni. Ihan sellaisia, joihin tutustuin juuri. Ja sitten niitä, keiden kanssa on juhlittu karonkkaa, syöty kaupungin parhaassa pitseeriassa itsemme ähkyyn tai seilailtu pitkin Köpiksen katuja.Tuli hirmuisen onnekas ja onnellinen olo : Juuri nämä naiset tulivat tänne vuokseni ja juuri näiden ihmisten kanssa saan tehdä töitä Suomen blogikentällä. Aika ihanaa!

Tilaisuudessa oli myös konkreettisesti ympyrä sulkeutuu -fiilistä. Kun kirjan promokuvat kuvattiin viime helmikuussa, Sannit ja minut puki kuviin Ivana. Kuvat taas otti Janita Autio. Superkuvaaja ja ihana nainen, josta silloin monikaan ei vielä ollut kuullut, mutta jonka kuvia näkyy nyt kahdeksan kuukautta myöhemmin aivan joka paikassa. Siksi olikin aivan ihanaa, että myös valmista kirjaa juhlittiin Ivanoissa, Janitan kuvaamana. Tuli tunne, että tässä oli nyt alun ja lopun fiilistä yhtä aikaa. 

Julkkareiden hyviä fiboja lisäsi sekin tieto, että Tee se itse -vauva oli maanantaina Adlibriksen myydyin kirja ja näköjään se meidän pikkiriikkinen esikoinen porskutteli viikonloppuun asti Adlibriksen top kympissa (nostettaisiinko se muuten takaisin sinne?). Olo onkin nyt kuin tuoreella äidillä : Hämmentynyt, epäuskoinen ja onnellinen!

-Karoliina-

kuvat: Janita Autio // asu: Ivana Helsinki (lainassa) 

Lue myös

X