Kolmistaan

The Blog Awards -tyylin ennakkoetkot

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Tänään vietetään The Blog Awards Finlandia, ja minä – voitteko kuvitella minä – olen menossa sinne. Minähän olen maailman huonoin tämmöisissä pippaloissa kävijä, mutta koska tällä kertaa tilaisuus sattui syyslomaviikolle, saan mukaan ihanan avecin ja olenpa vielä ehdollakin gaalassa, ei voinut kieltäytyä.

Ensin ajattelin, että räväytän oikein kunnolla laittamalla gaalaan iltapuvun, mutta loppumetreillä asu- ja tyylivalinta muuttuivat. Tälle päivälle on luvassa sellainen 60-luvun house wife -yöpuku meets Bridget Bardot. Hah! Kuulostaa mielenkiintoiselle, eikö?

Tuossa muutaman tunnin päästä lähden The Spahan meikkiin ja siitä suuntaan sitten minnekäs muuallekaan kuin QHairiin ja Halkosen Marian kampaustuoliin. Mekko ja laukku on – yllätytte varmasti – Ivanalta ja kengät löysin omasta kirppiskassistani.

Yllä fiilistelykuvia ja tunnelmaa. Toivottavasti joku ehtii näpsiä musta muutaman kuvan myös siinä varsinaisessa lookissa.

Pusuja perjantaihin!

-Karoliina-

*kuvat lainattu Pinterestistä 

Lue myös

X