kolmistaan

Vinkki vilukissoille : Talven paras ostos!

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Kuten ehkä jo tiedätte, olen vilukissa. Ja kun ulkoilen F:n kanssa tai kuljen työmatkan bussilla, täytyy minulle olla kunnon vaatteet päällä. Joskus kuitenkin tulee tilanteita, että pitää olla yhtä aikaa lämmin + täysin kaupunkikelpoinen. Jopa sellainen korkonilkkurityylinen (minulle iltapuvusta seuraava aste, koska tennarinaisena harvemmin hienostelen), jolloin ei vaan voi vetää ylle toppatakkia ja rukkasia.

Kerrospukeutuminen onkin ollut oma pelastukseni näissä tilanteissa. Ja monta vuotta olenkin sullonut bomberin villakangastakin alle, tai vetänyt kaksi villakerrastoa ennen sitä varsinaista paitaa. Hiffasin kuitenkin tässä muutama viikko sitten, että minulta puuttuu jokin todella olennainen osa vaatekaapistani – ohut, ihonmyötäinen untuvaliivi. Tajusin, että se olisi vaate, jonka avulla voisin pidentää nahkatakin käyttöikää syksykeleillä, sen voisi pukea minkä tahansa takin alle, ja kävisipä se viittojen ja villatakkienkin aluslämmikkeeksi.

Niinpä painelin nettiin. Ja tein tilauksen. On se vaan niin, että untuva todella on lämpimämpi kuin moni muu materiaali – nappivalinta!

-Karoliina-

Lue myös

X