Kolmistaan

Sannan ruokakassi – Ja kaksi arjen inhokkia selätetty!

Teksti: Karoliina Pentikäinen

 

Kaupallinen yhteistyö: Sannan ruokakassi

Te, jotka blogia olette lukeneet edes jonkin aikaa, tiedätte, että minä rakastan arkea. Mutta kahta asiaa inhoan siinä. Ruokakaupassa käynti ja arkiruuan suunnittelua! Siinä sitä seisoo aina väsyneenä työpäivän jälkeen nälkäinen lapsi käsipuolessa ja mieleen tulee tasan yksi ruoka – jauhelihakastike.

Kun minulta kysyttiin, haluanko tehdä blogiyhteistyön Sannan ruokakassin kanssa, ei tarvinnut kahta kertaa kysyä. Sannan ruokakassi on nimittäin arjen sujumista helpottava palvelu, jossa kotiovelle* toimitetaan kauppakassi seuraavan viikon ruokineen ja niihin liittyvine ruokaohjeineen. Eli voin skipata kaiken sen, jota inhoan — suunnittelun ja kaupassakäynnin – ja keskittyä parhaaseen osuuteen: Ruuan valmistamiseen ja syömiseen. Kuinka luksusta!

Itse ruokakassin sisältö ja ohjeet tekivät iloisen yllätyksen. En osannut odottaa kauppakassilta ennakkoon oikein mitään, mutta silti toteutus oli paremin, kuin olisin voinut kuvitella: Ensinnäkin neljä uutta reseptiä ja kaiken lisäksi sellaisia raaka-aineita, joista oli ilo kokata. Jauheliha oli luomua, quinoa Go Greeniltä, kasvikset tuoreita ja liha oikeaa hyvää lihaa ilman epämääräisi suikaleita tai valmismarinadeja. Olin myös supertyytyväinen siihen, että kauppakassin sai gluteenittomana ja maitotuotteet olivat laktoosittomia. Jos jonkin asian tekisin itse kauppakassissa toisin, voisin ehkä vähentää lihan määrää. Itse en varmaankaan ostaisi – ainakaan viikottain – täysin kasvisruokaan keskittyvää kauppakassia, mutta esimerkiksi yhden liharuuan korvaaminen kasvisruualla voisi olla hyvää vaihtelua.

Aloitimme F:n kanssa Sannan ruokakassi -viikon pannupihvillä ja timjamikastikkeella, jatkoimme mangoiseen currypossuun ja viikonloppu huipentui sitten kanafajitaksiin. Tortillat,fajitakset ja tacot olivat joskus meillä ruoka, jota syötiin useasti kuussa, mutta sitten kyseinen ruokalaji pääsi yksinkertaisesti vain unohtumaan. Oli kivaa löytää taas tutun ruuan pariin. Varsinkin, kun tämä oli taas yksi niistä ohjeista, joka oli helppo toteuttaa F:n kanssa kahdestaan kokaten. Sen kun vaan pilkottiin kasvikset, paistettiin ja maustettiin kana ja iskettiin sitten koko komeus Creme Freshin kanssa gluteenittoman tortillalätyn väliin. Ja kyllä muuten maistui lopputulos! 

Sannan ruokakassi toimii tällä hetkellä Helsingin ja Tampereen seudulla, ja jos helpomman arjen kokeilu ja kokkailu houkuttelee, alekoodilla KOLMISTAAN16 voi tilata kassin normaalia huomattavasti huokeampaan hintaan* täältä . Minulla hupenee muuten ruokakauppaan viikottain todella paljon enemmän rahaa (vaikka syödään F:n kanssa kaksistaan) kuin Sannan kassin hinta, joten sen ennakkoajatuksen, joka itselläni ainakin oli, että tämä olisi kalliimpaa kuin itse ostetut ruuat, voi myöskin unohtaa. 

Makoisia hetkiä!

-Karoliina-

*Helsingin alue ja Tampere

**Perhekassi: 59 € – 10 € ale = kokeilutarjous 49 € // Perhekassi gluteeniton: 59 € – 10 € ale = kokeilutarjous 49 € // Pikakassi: 39 € – 10 € ale = kokeilutarjous 29 €

Lue myös

X