Kolmistaan

10 syytä rakastaa (ja 1 syy vihata) glitter-kynsilakkaa

Teksti: Karoliina Pentikäinen

 

Niinhän siinä kävi, että jaksoin pitää geelikynsiä tasan sen kahden huollon verran, koska kuten jo ennen niiden ottoa uumoilinkin, en vaan kertakaikkiaan jaksa rampata huollossa niin usein, kun kynnet sitä vaatisivat. Vielä nuo ripsipidennykset ovat pysyneet matkassa, mutta saa nähdä, kuinka niiden kanssa käy. Ne ovat ihanat, tietenkin! Mutta se, että nykyisin rahaa menee kampaajalle paljon enemmän kuin ennen (näissä hiuksissa juurikasvu näkyy nopeasti), en oikein tiedä, raaskinko laittaa rahaa sekä ripsiin, että hiuksiin kuukausittain.


Geelikynisen jälkeen päätin, että glitter-kynnet saavat tästä lähtien – kunnes taas joku päivä kyllästyn – olla tavaramerkkini. Ne ovatkin olleet hyvä valinta, koska:


10 SYYTÄ RAKASTAA GLITTER-KYNSIÄ:

  1. Glitter-kynsilakan levittämisessä ei tarvitse juuri kynsilakanlaittotaitoja, koska pienet röpelöt ei haittaa.
  2. Glitter-kynsilakan kuivumisessa ei tarvitse olla niin tarkkana, koska vaikka tökkäisikin puolikuivan kynnen jonnekin, ei lovi näy pahasti.
  3. Glitter säilyy kynsissä kauemmin kuin mikään muu lakka.
  4. Ja kun se alkaa rapista, ei pieniä koloja näe yhtä selvästi kuin muissa lakoissa.
  5. Vaikka glitteriä irtoisikin jostain osin, ei koko kynttä tarvitse putsata. Sen kun sudit vaan lakaa päälle, eikä kukaan huomaa eri aikoina tehtyjä kerroksia.
  6. Glitter-kynsilakalla saa rispektiä kaikilta alle 7-vuotiailta.
  7. Ei ole asua, johon glitter-lakka ei kävisi. Kollarihousupäivään tulee glamouria, villapaita ja farkut kohottuvat ylöspäin ja juhla saa lisäpotkua kimalteesta.
  8. Glitter-kynsilakoissa lakan hinnalla ja laadulla ei ole niin suurta merkitystä kuin muissa lakoissa (toki viinkatkaa, jos olette eri mieltä. Mietin nimittäin juuri, kannattaako esim Essien glitteriin satsata)
  9. Glittereitä on kaikenvärisiä, joten vaikka pitäytyisikin vain kimalteessa, ei tarvitse kyllästyä.
  10. Glitterlakkoja voi sekoitella helposti. Joko purkkeissa tai sitten suoraan kynnen pinnalla.

YKSI SYY VIHATA GLITTER-LAKKAA
Kun joskus haluaisit poistaa glitterit, on se älyttömän vaivan ja työn takana!

-Karoliina-

Lue myös

X