kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 17.11.2016

Kimaltavia synttärisuunnitelmia

Teksti
Karoliina Pentikäinen
4 kommenttia

Jos etsii edes jotain positiivista tästä kyllästyttävästä kipeänä makoilusta, niin se, että ehtii miettiä kaikkea ihan hömppää. Ja tutkia Pinterestiä tuntitolkulla.

Olenkin tällä viikolla pohtinut, millaiset jo lähestyvistä F:n sukulaissynttäreistä voisi rakentaa. Päädyin surffailun jälkeen siihen, että karkkitarjoilut ja kertakäyttömukit jätän lastenkutsuja varten. Niin ja koska F on piiiiiiitkällisten pohdintojen jälkeen valinnut lastenkutsujensa teemaksi Unicornin (vahvoja finalisteja olivat myös Shrek ja My Little Pony), voisi nämä aikuissynttärit olla sitten kulta-valko-hopeateemaiset, koska niitä sävyjä joulukoristeiden muodossa on jo muutenkin kotonamme.

Enää tarvitsisi miettiä, mitä se ”muu kuin karkki” on. Leivonko itse, tilaanko leipomosta vai tuunaanko puolivalmiita herkkuja? Niin ja pidänkö tavalliset kahvikutsut vaiko brunssihenkisen tarjoilun, joka tietysti sopisi siihen, että juhlat on tarkoitus järjestää aamupäivällä.

Vinkkejä (helpoista) koristeluista ja (semi-helpoista) leivonnaisista saa antaa! 

-Karoliina-

P.S. Tajusin muuten, että termi ”sukulaissynttärit” on taas osittain tätä extended family -muotoa. Mutta väliäkö hällä, onko suku biologinen vai itse hankittu! Pääasia, että kohta on tärkeitä ihmisiä koti täynnä. 

Kuvat: Pinterest

Kommentit (4)

Meillä poikien synttäreillä suurin hitti on ollut Rocky Road -herkkupalat, joilla oon kuitannut sekä kakun että karkit samalla kertaa. Täytteet on synttärisankari saanut valita itse, ja päälle on tehty vielä raitoja toisen värisestä suklaasta ja ripoteltu tähtiströsseleitä. Maailman helpoin tehdä ja lapset rakastaa näitä. Saisit teemaan sopivia purtavia, kun teet herkkupalat valkosuklaaseen ja ripottelet pinnalle kimaltavia strösseleitä tai hopeakuulia.

Mä rakastan Rocky Roadeja. Kiitos muistutuksesta ja koristeluvinkeistä!

Kuulostaa ihanalle. Harmi, kun tuolta linkistä on hävinnyt kuva. 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X