Kolmistaan

Punaiset pikkujoulukynnet

Teksti: Karoliina Pentikäinen

 

Muistatteko, kun sanoin, että en jaksa istua enää kynsihuolloissa. Että 2-3 tuntia ihan vaan paikallaan istumista tekemättä mitään, tuntuu hukkaan heitetylle ajalle, johon en vaan pidemmän päälle kykene (vaikka välillä rentoutuminen tekeekin hyvää.). Noh. The Span Suvi laittoi minulle postauksen jälkeen viestiä, että olisi olemassa eräs tapaa pitää kynnet pitkäaikaisesti kauniissa kunnossa niin, ettei peppulihakset puudu istuskelusta. Arvaatkaapa kiinnostuinko? No kiinnostuin!

Suvi suositteli minulle Shellacia, eli kynnen pintaan laitettava hybridilakka, joka laitetaan kuin kynsilakka, mutta joka kestää 2-3 viikkoa. Kynteen levitettän aluslakka, joka käytetään UV3-uunissa kymmenen (!) sekuntia (!). Sitten kynnelle levitetään kaksi- kolme kerrosta varsinaista värilakkaa (uuniaika näissäkin vain minuutin!) ja sitten päälle levitettään päällyskerros, jota niin ikään vain käytetään uunissa. Itse lakkaus suoritetaan ilman, että kynnen pintaa hiotaan – edes huollossa – joten menetelmä on todella ystävällinen kynnelle. 

Kaikki on mennyt tähän asti niin, että mahdollisuudet siihen, että olen löytänyt sen minun The Kynsihoitoni, toteutuu. Oli ihanaa, kun kynsiprosessi oli oikeasti 45 minuutissa ohi (vaikka kynsinauhani olivat karmeassa kunnossa)ja kynnet näyttävät nyt vain tismalleen sille kuin ne olisi lakattau ”tavallisesti”. Kynsi ei pullota tennäisen näköisesti, vaan lakkakerros on ohut. Nyt jos nämä vielä kestävät sen 2-3 viikkoa (raportoin tuloksista matkan varrella), olen myyty!

-Karoliina-

*kynsihuolto saatu The Spasta 

Lue myös

X