Kolmistaan

Parhaat joululahjavinkit koko perheelle

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Kaupallinen yhteistyö: Hobby Hall

Ihan hullua, miten aika on taas rientänytkään. Juuri eilen ostin junaliput JOULUlomajunaan ja tänään tein joululahjalistaa. Siis sitä, mitä tulee ostaa ja kenellekin.

Tänä vuonna joululahja-asioissa on helpottanut se, että olen tajunnut, ettei aivan joka paikkaan tarvitse ehtiä. Helpointa on, kun voi klikkailla kotisohvalta ostoskoriin kaiken tarpeellisen ja sitten vain odottaa paketin saapumista.

Minä valitsinkin teille (ja itsenikin avuksi)

 

KYLPYHUONEESEEN

Itse rakastan ainakin kaikkea kauneushömppää ja käsittääkseni tämä kylpyhuoneosasto on myös sellainen, ettei siihen kuuluvia tarvikkeita antamalla voi mennä mönkään myöskään pappojen, isien, miesten, veljien ja poikaystävien lahjavalinnoissa. Remington on minusta ehdottomasti paras hiustenlaittovälinemerkki, joten valitsin ProLux -muotoiluraudan suosikkilahjakassiini. Myös Marimekon-toilettilaukku, Naturally European

LASTENHUONEESEEN

Niinhän se on, että joulu on kuitenkin lasten juhla. Ja lapsilla ne kaikkein tärkeimmät toiveet on. Mitä olen sisäpiiristä kuullut,  Lemmikkien salainen elämä -tuotteet, sekä ihanat Shizuka-nuket ovat nyt kovassa huudossa. 

Lahjat ehtivät jouluksi perille, kun tilaat ne Hobby Hallilta 20.12. mennessä.

Millaisia lahjatoiveita teillä on tänä vuonna? Ja mitä meinaat kääriä paperiin?

-Karoliina-

 

 

 

Lue myös

X