kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 17.12.2016

Loistava lautapelivinkki lapsille

Teksti
Karoliina Pentikäinen

F:llä on ollut varmasti monen vuoden ajan käytössä aina jokin Oppi&ilo -sarjan peli tai puuhakirja. Viime viikon synttäreillä F sai lahjasi taas uuden Oppi&ilo -pelin. Tällä kerta paketista kuoriutui Seikkailujen saari, jossa tarkoituksena on kehittää pieniä ilmaisutaitoja, sekä oppia nimeämään, tunnistamaan ja ilmaisemaan tunteita. Mielestäni myös harjoittelemaan empatiaa. 

Peli on suunnattu pakkauksen mukaan 5-8-vuotiaille, mutta mielestäni se sopii myös vähän nuoremmillekin (tosin koska tehtävätekstit ovat melko pitkiä, pitää ainakin yhden pelaajan osata lukea kunnolla). 

Eli tässäpä tällainen ei-yhteistyövinkki kaikille teille, jotka pähkäilette kivaa, mutta opettavaista peliä vaikkapa kummilapsillenne. Muutkin sarjan pelit, joita olemme testanneet, menevät jatkoon. 

Niin ja hei: Reuhurinne on myös toinen loistava, saman henkinen kirja- ja pelisarja. 

Kivaa lauantaita! Me suuntaamme kohta F:n kanssa QHairiin, sieltä papan joululahjaa ostamaan ja lopuksi Ivana Helsingille hakemaan minulle kimmeltävä uudenvuodenpaita. Jeij!

-Karoliina-

 

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X