Kolmistaan

Kahta en vaihda + Polarn O. Pyret -lahjakortin arvonta

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Kaupallinen yhteistyö: Polarn O. Pyret

Minä olen joulun suhteen todellinen perinnetyyppi. Joulu jos mikä pitää minusta hoitaa kuten aina ennenkin on hoidettu. Samat ruuat, sama järjestys, samat rutiinit.

Jos mietin, mitä olen toivonut lahjaksi vuodesta toiseen, ja jota ilman joulu ei tunnu joululle, löytyy kaksi ikisuosikkiani aika helpolla. Ne ovat kirja ja yöpuku. Minusta nimittäin yksi joulun parhaita juttuja on se, kun saa lahjojen jakamisen jälkeen sujahtaa uuteen yöpukuun ja kömpiä viltin alle lukemaan kirjaa ja mussuttamaan suklaata.

Vaikka joulu jo kolkutteleekin ovelle, on vielä hetki aikaa tehdä lahjaostoksia, joten pistetäänpä pystyyn raidallinen arvonta. Kirjoita minulle jokin kysymys/postausidea, johon haluaisit minun vastaavan, ja olet samalla mukana 100 euron Polarn O. Pyret -lahjakortin arvonnassa. Arpa-aikaa 21.12.2016 klo 18.00 asti!

Muistutuksena vielä, että kaikki uudet ja vanhat PO.P:n kanta-asiakkaat saavat -20% ostoksistaan 20.12.2016 asti.

Kivaa sunnuntai-iltaa! Taidanpa paketoida vielä viimeiset lahjat kääröihinsä.

-Karoliina-

Lue myös

X