Kolmistaan

Joululahjat 2016

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Viimeinen joulupäivä. Vietimme tänään mummoni synttäreitä koko suvun voimin ja nyt olisi tarkoitus käydä sulattelemassa joulukinkkua vähän kuntosalilla isäni kanssa. Ennemmin olisi tehnyt mieleni käydä vähän juoksemassa, mutta en saanut lenkkiseuraa, joten tuo pimeä loska ei houkutellut yksin oikein tarpomaan.

Meillä oli tänä vuonna oikein lahjaisa joulu. Vaikka on sovittu yhden lahjan politiikasta, kyllä niitä lisäpaketteja vaan aina tuppaa tulemaan. Varsinkin F:lle.

Minä sain toivomani Herschelin repun, ihonhoitotuotteita, ihanan toilettilaukun ja villasukat mummolta (tietysti). Sen lisäksi saimme A:n kanssa yhteislahjaksi Teeman tarjoiluastian, Cilla`s-keittiötarvikkeita ja toivomani pippuri- ja suolamyllyt. 

F sai lahjoja tietysti eniten meistä. Muun muassa nuo kuvissa näkyvät Supermarsku-kirjan, My Little Pony -vauvaponin, Brio-leluja*, vaatteita, yövalon, lahjakortteja, Lego Friends -hevostallin* ja HAMA-helmiä, joista onkin askarreltu jo tänään.

Huomenna olisi tarkoitus vielä lötköillä Hankasalmella, mutta keskiviikkona suunnataan sitten Jyväskylään. F on kasvanut niin hirveästi pituutta, että lahjakortit tulivat todella tarpeeseen, ja niillä olisi tarkoitus ostaa alennusmyynneistä vaatteita hänelle. Itse menen keskiviikkona morjestamaan lisäksi Jyväskylän kavereitani, ja sitten junani kuljettaakin minut jo kohti Helsinkiä. Mutta nyt sitä ei halua vielä miettiä. Keskitytään vielä hetkeksi lomaan kotikonnuilla.

-Karoliina-

*saatu

 

Lue myös

X