Kolmistaan

Tarjolla yksityiskierros Taidehallissa Paola Suhosen kanssa

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Moni tuntee Paola Suhosen vaatteiden ja Ivana Helsinki -brändin kautta, mutta hän on myös Los Angelesin American Film Institutesta valmistununut elokuvaaja.

Joulukuussa alkanut, vielä tämän viikon esillä oleva Suhosen yksityisnäyttely, Love on the Road, kuvaa Hollywoodin tunnetuimman aikuisviihdetähden, Nina Hartleyn (s.1959) elämää ja filosofiaa. Näyttelyä ja siinä esitettävää kokeellista dokumenttia Poem Portrait of Nina varten Suhonen kuvasi materiaalia peräti kahdeksan vuoden ajan. Elokuvassa Hartely pohtii suhdettaan rakkauteen, elämään ja alastomuuten. Millaiset mahdollisuudet yksilöllä on rakentaa normeista riippumaton, oman näköisensä elämä? Miten rakkaus ja sen kaipuu? Entä onko feminismillä yhteiset säännöt ja millaiset rajat se määrittää yleisesti naisen vartalolle?

Aikataulu on tiukka, mutta jos sinulla on mahdollisuus suunnata Taidehallille ylihuomenna, eli torstaina 5.1.2017 klo 17.30, ja haluat osallistua Paolan pitämään, noin tunnin mittaiseen, yksityiskierrokseen, laita minulle sähköpostia osoitteeseen karoliina.kolmistaan@gmail.com otsikolla ”Nina”. Viisi ensimmäistä ilmoittautunutta pääsee mukaan.Nina Hartely -materiaalin lisäksi esillä on Suhosen ensimmäinen kokopitkä elokuvateos, 16 mm filmille kuvattu 7 Heaven Love Ways, Nashvillessä kuvattu teossarja Southern Boys, Southern Girls sekä lukuisia valokuvia.

-Karoliina-

Lue myös

X