Kolmistaan

Musiikkia korvilleni

Teksti: Karoliina Pentikäinen

 

Olen maailman huonoin löytämään uutta musiikkia. Haluaisin kuunnella rentoa kotimusaa, tsemppaavaa lenkkimusaa tai herättelevää aamubussimusiikkia, mutta Spottarin soittolista – jota kuuntelen non-stopina – on tehty viime elokuussa. Voi siis sanoa, että alkaa ihan vähän jo kyllästyttää.

Yleensä saan tiedon minun makuuni olevista biiseistä ja bändeistä siskoni kihlatulta, mutta tällä kertaa J:llä ei ollut antaa minulle oikein mitään uutta kuunneltavaa.

Joten. Jeesaathan minua vähän! Kerro ainakin, mikä musiikki sparraa sinua lenkillä/salilla (jep, tämä homma pitäisi taas ensi viikolla aloittaa) + mikä musiikki sopii rauhallisiin iltoihin kotitöiden ja ruuan laiton lomaan.

Kiitos!

-Karoliina-

// Kolmistaan-blogia voi kommentoida Lilyyn rekisteröityneet käyttäjät. Muistathan, ettei järjestelmä hyväksy erikois- ja emoji-merkkejä. //

Lue myös

X