Kolmistaan

Hyvinvoivat hiukset käsiteltyinäkin!

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Kaupallinen yhteistyö: Orion Pharma

Kun kirjoitin hiustenvärjäämisprosessistani brunetesta blondiksi, moni teistä halusi kuulla nimenomaa siitä, miten hoidan hiuksiani kotioloissa. Useimmat toki ovat kampaajatuolista lähtiessään tyytyväisiä hiustensa olemukseen, mutta vaikka hyvä kampaaja onkin olennainen osa kauniita hiuksia, vielä olennaisempaa on se, mitä omille hiuksille arjessa, siellä ihan tavallisissa hiustenhoitorutiineissaan, tekee.

Minun hiukseni joutuvat arjessa usein kovallekin koetukselle. Vaalennusten lisäksi ihan tavallinen elämä voi olla joskus kuontalolleni kylmää kyytiä: Käytän hiusrautaa hiuksissani päivittäin, ponnari keikkuu useimmiten samalla kohdalla (joka lienee jonkinlainen hiusrikos) enkä totta puhuen useinkaan muista harjata hiuksiani aina niin hellävaraisesti, kun olisi ehkä syytä. En ole mikään hiusteni megahemmottelija, vaan pyrin siihen, että käytän suihkujen ja hiustenpesujen yhteydessä tarpeeksi hoitavia sampoita ja hiusnaamioita, sekä muistan suihkutella ja levittää myös ne hiuksiin jätettävät hoitotuotteet. Yksi uusi hiustuttavuuteni on Orion Pharman Biorion-kapselit, joihin sain sopivasti tutustua näiden hiustenvärjäyskertojeni lomassa.

Biorionit ovat päivittäin napattavia, hiuksia ja kynsiä vahvistavia apteekista ostettavia kapseleita, joiden sisältämät aineet – biotiini, sinkki, seleeni ja kupari – auttavat vahvistamaan hiuksia sisältäpäin. Hiuksissahan on nimittäin aivan sama homma kuin vaikkapa ihossakin: Paljon asioita voi tehdä täsmähoitona ihon ja hiusten pintaan, mutta se todellinen hyvinvointi syntyy ytimessä.

Olen syönyt Biorion-kapseleita nyt vasta vajaan viikon, joten vielä tässä vaiheessa en voi tietenkään sanoa niiden vaikutuksesta mitään. Pääsette kuitenkin kevättalven aikana seuraamaan matkaani Biorionin käyttäjänä, kun selvitän, millainen vaikutus kapseleista onkaan hiuksille ja kynsilleni. Luotto kapseleihin on tässä vaiheessa kuitenkin jo melkoisen suuri, koska kuluttajatestissä jopa 90% testanneista koki Biorionin toimivaksi tuotteeksi*.

Jos haluat kanssani testailemaan Suomessa valmistettuja ja vieläpä avainlipputunnuksen saaneita Biorion-kapseleita, kerro minulle hauskin hiusmokasi, ja olet mukana 40 euron arvoisen, kahdeksi kuukaudeksi riittävän Biorion-kapselipakkauksen arvonnassa. Arvonta-aikaa on 15.1.2017 klo 18.00 asti. Kirjaudu Lilyn käyttäjäksi ja jätä kommenttisi sähköpostiosoitteen kera, jotta saan sinuun yhteyden, jos onni potkaisee.

Nyt hiuksen hulmuten kohti sunnuntai-illan hommia. Huomenna sitten alkaakin taas pitkän loman jälkeen se ihan tavallinen arki, hiusrutiineineen kaikkineen.

-Karoliina-

*https://www.itsehoitoapteekki.fi/globalassets/biorion/index.html#!tuotteet

// Kolmistaan-blogia voi kommentoida Lilyyn rekisteröityneet käyttäjät. Muistathan, ettei järjestelmä hyväksy erikois- ja emoji-merkkejä. //

Lue myös

X