Kolmistaan

Blogikommentoinnista

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Vuosisadan tylsin postaus edessä. Mutta kun tämä aika usein herättää kysymyksiä, ajattelin laittaa kerralla vastauksen moneen asiaan.

  1. Miksi kommenttiini tulee error? Olet luultavasti käyttänyt erikoismerkkejä tai emoji-merkkejä. Lilyn alusta antaa laittaa ne kyllä kirjoitusvaiheessa, mutta kuitenkin julkaistessa ei hyväksy niitä. Näiden merkkien käyttö siis suurin syy epäonnistuneeseen kommentointiin.
  2. Miksi blogissa ei ole enää ”vastaa kommenttiin -painiketta”? Jossain vaiheessa sivua koodatessa vastauspainike hävisi. Mutta nyt se on takaisin ja voimissaan.
  3. Miksi et ole vastannut aikoihin kommentteihin? Ensin odottelin vastauspainikkeen saapumista ja sitten olen ollut ihan hirveän kiireinen. Päätin, että otan tästä nyt projektin, mutta aikataulua vastauksiin en voi luvata. Toivotaan, että jatkossa keksisin keinon, jolla olisin parempi vastaaja.

Kivaa iltaa!

-Karoliina-

 

Lue myös

X