kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 03.02.2017

Kevätvaatehimoja: Glitter meets army

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Huomenta perjantaihin!

Minulla on ollut oikeastaan koko tämän vuoden puoli sellaista aikaa, etten ole panostanut vaatetukseen, hiuksiin tai meikkiin sitten yhtään. Olen iskenyt vain jonkun niistä kaapin etumaisista neuleista päälleni. Niiden pariksi farkut, toppatakin, Reiman lastenrukkaset ja pipon. That`s it. 

Joskus kun olen sattunut menemään kaupungille töiden jälkeen, on oikein hävettänyt se habitus, joka on kauppojen peileistä katsonut minua vastaan. Tullut tunne, että pitäisi ryhdistäytyä. Mutta kun kello soi taas seuraavana aamuna ennen kuutta, ei tyyli tule ensimmäisenä mieleen. 

Minä luulenkin, että syy pölähtäneeseen ulkonäkööni juonta juurensa talvikyllästymisestä. Odotan jo niin hirveästi lämpimämpiä kelejä. Sitä, kun saa iskeä tennarit paljaaseen jalkaan ja nahkarotsin niskaan, että tämä iänikuinen toppatakkilook ei enää oikein jaksa inspiroida. Niin ja sekin on ihan kiva, että kampauksen saa valita mielialan mukaan. Ei sillä perusteella, että mahtuuko se pipon alle. 

Olen alkanut vähän kirjailla ylös asioita, joita olisi ihana ostaa kevääksi ja kesäksi. Jotenkin minulla on nyt ihan hirvittävä army meets glitter -tyylin himo. Jostain syystä olen nimittäin alkanut himoita tämän jo alkaneen kimallebuumini lisäksi army-kuoseja ja armeijanvihreää. Niin ja tietysti kevättä kohti tietyt hippijutut alkavat kiinnostaa ihan vakiostikin. 

En usko, että kaikkia näistä tulen hankkineeksi, mutta unelmakevätlistallani on ainakin:

  • Valkeat, revityt farkut (sellaiset omistanut viimeksi lukion ekalla)
  • Army-takki tai vihreä vuoreton bomber
  • Vihreä rento kauluspaita
  • Virheä rento t-paita
  • Hopeiset, varrettomat Converset
  • Mustan, pitkän hippihapsuliivin
  • Mustan hapsulaukun
  • Kunnolliset, mustat, sandaalit
  • Pitkä, vetoketjullinen, harmaa huppari
  • Valkoinen ja musta pitkä, löysä t-paita

Näillä haaveilla kohti talvista (tai ainakin loskaista) viikonloppua!

-Karoliina-

*Kuvat lainattu Pinterestistä

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X