kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 17.02.2017

Pihistä tai panosta : (Vaalean) liehutukan pelastus

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Minä olen suihkinut hiuslakkaa päähäni ala-asteen viimeisistä luokista lähtien joka päivä. Hiukseni ovat – ainakin ennen vaalennusta – olleet niin hirveän liukkaat ja myös sähköiset, että lakka on ollut mielestäni ainoa keino, jolla kuontalon on saanut ojennukseen.

Ongelma lakassa oli kuitenkin usein se, että se teki hiuksista hirveän köntin. Tiedättehän? Sellaisen hiuskypärän. 

Kampaajani Maria QHairilta esitteli minulle kuitenkin syksyllä tekstuurisuihkeen, joka toimii osittain kuin hiuslakka, mutta joka kuitenkin antaa hiusten liikkua vapaasti tekemättä niistä jäykkää hiuspesää. Marian esittelemä suihke on label.m -merkkin Texturising Volume Spray.

Toinen melkein – joskaan ei aivan – yhtä hyvä vaihtoehto on Batisten XXL-volyymisuihke. Label.m on hienostuneempi ja huomaamattomampi, vaikka tekeekin juuri sen, mitä lupaa. Batisten on stydimpää kamaa, eli jos suihkaisee sitä liian läheltä tai liian paljon, tietää todella suihkaisseensa. Kun Batistea oppii kuitenkin käyttämään, on sekin mielestäni oikein hyvä tuote. 

Molemmissa suihkeissa tulee pieni vaaleiden hiusten upgreidaus kaupan päälle. Label.m on nimenomaa tarkoitettu vaaleille hiuksille (sama tuote löytyy käsittääkseni myös bruneteille), kun taas Batiste on muuten vaan aivan valkoista. Näitä suihkimalla saa taitettua vähän siis myös hiusten keltaisuutta. 

-Karoliina-

Batiste (Sokoksissa) 6.50-7.90e // label.m (QHairissa) 27e

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X