Kolmistaan

Viikon kirppislöytö: Vaaleanpunainen pörrötakki

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Käsi ylös, kuka vanhoista lukijoistani muistaa vielä vanhan postaussarjani: Viikon kirppislöydöt! Minähän olin ennen oikea ahkerakin kirppiksillä – lähinnä Hankasalmen Kihveli kirppiksellä – kävijä. Nyt en ole aikoihin käynyt Hankasalmella niin, että Kihveli kirppis olisi ollut auki, joten second hand -löytöjenkin metsästäminen on jäänyt. 

Nettikirppistelijänä olen huono. En jaksa sitä YV-AV-jono -rumbaa. Mutta tämän kuvissa olevan vaaleanpunaisen takin sentään nappasin, olisikohan ollut Kallio kierrättää -ryhmästä, pari viikkoa sitten. Ja sen jälkeen en ole muuta pitänytkään. Näille pakkasille takki on vielä liian ohut, mutta kun alle laittaa untuvatakin ja -liivin, toimii vaaleanpunainen unelma myös talvella. Hintaa takilla oli 15 euroa. 

-Karoliina-

takki, second hand (Gina Tricot) // pipo, H&M // huppari, Kooma // farkut, Vila // kengät, Timberland 

Lue myös:

Vinkki vilukissoille: Talven paras ostos!

Naiseus ja minä. Niin ja pari finniä. 

Hyvän mielen KonMari kateissa? 

Lue myös

X