kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 25.02.2017

Viikon kirppislöytö: Vaaleanpunainen pörrötakki

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Käsi ylös, kuka vanhoista lukijoistani muistaa vielä vanhan postaussarjani: Viikon kirppislöydöt! Minähän olin ennen oikea ahkerakin kirppiksillä – lähinnä Hankasalmen Kihveli kirppiksellä – kävijä. Nyt en ole aikoihin käynyt Hankasalmella niin, että Kihveli kirppis olisi ollut auki, joten second hand -löytöjenkin metsästäminen on jäänyt. 

Nettikirppistelijänä olen huono. En jaksa sitä YV-AV-jono -rumbaa. Mutta tämän kuvissa olevan vaaleanpunaisen takin sentään nappasin, olisikohan ollut Kallio kierrättää -ryhmästä, pari viikkoa sitten. Ja sen jälkeen en ole muuta pitänytkään. Näille pakkasille takki on vielä liian ohut, mutta kun alle laittaa untuvatakin ja -liivin, toimii vaaleanpunainen unelma myös talvella. Hintaa takilla oli 15 euroa. 

-Karoliina-

takki, second hand (Gina Tricot) // pipo, H&M // huppari, Kooma // farkut, Vila // kengät, Timberland 

Lue myös:

Vinkki vilukissoille: Talven paras ostos!

Naiseus ja minä. Niin ja pari finniä. 

Hyvän mielen KonMari kateissa? 

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X