kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 28.02.2017

Nordic Designers` pop-up shop täällä taas!

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Huomenta tiistaiaamuun!

Muistatteko, kun viime vuonna Itiksessä oli Nordic Designers` pop-up shop näin kevään korvalla? Kirjoittelin aiheesta silloin, ja nyt on ilo kertoa, että pop-up -aika on täällä taas. Liike avautuu Itksen toiseen kerrokseen 1.4.2017, ja popuppailu jatkuu tällä kertaa peräti toukokuun viimeiseen päivään asti. 200-neliöisessa liikkeessä on tarjolla ekologisesti ja eettisesti valmistettuja kotimaisia vaatteita ja asusteita niin miehille, naisille kuin lapsillekin.

Omia suosikkejanikin on mukana, kun pop-up shopin hyllyiltä ja rekeistä löytyy niin SU:n, Uhana Designen, Moimoin kuin Vimmankin tuotteita.

Lisäpotkua shoppailuun kannatta käydä hakemassa Nordic Designers` pop-up shopin Facebook-sivuilta. Tykkäämällä sivustosta ja kutsumalla myös kaverisi tykkäämään, olet mukana 200 euron arvoisen pop-up shopin lahjakortin arvonnassa. Arvontaan voi osallistua 1.4.2017 asti.

-Karoliina-

Aukioloajat: ma-pe 10:00-21:00, la 10:00-19:00 ja su 12:00-18:00

*Postaus toteutettu yhteistyössä Nordic Designers`s pop-up shop -myymälän kanssa.

Kuvat: Vimma, Uhana Design, Moimoi, Aarikka

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X