kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 03.03.2017

Maailman parhaat ja kestävimmät huulipunat!

Teksti
Karoliina Pentikäinen
4 kommenttia

Hassua, miten itselle jokin ihan pieni asia, josta ei uskoisi blogin lukijoiden kiinnostuvan, nousee aiheeksi, josta alan saamaan kysymyksiä kerta toisensa perään. Yksi niistä on käyttämäni huulipunat. Olen nimittäin saanut viime viikkojen aikana useamman kysymyksen postauksiini, Instagramiin ja inboksiin siitä, mitä huulipunaa käytän.

Kirjoitin reilu vuosi sitten, etten käytä oikeastaan mitään muita huulipunia kuin Kicksin oman merkin huulilakkoja. Kirjoitin niistä pitkät löpinät, joten tarkemmat tiedot kannattaa lukea täältä. Ja kun olette kyselleet, mitä punaa minulla missäkin kuvassa tai videossa on, on kyseessä poikkeuksetta Kicksistä. Väristä ja sävystä riippumatta, koska omistan Kicksin lakkoja melkein kaikissa myytävissä sävyissä. 

Uusi huulilakkasuosikkini Kicksin lisäksi on tämä kuvissa näkyvä NYX-merkin Liquid Suede Cream Lipstick. Ainakin tämän violetin sävyn (LSCL 06) perusteella olen yhtä vakuuttunut kuin Kicksienkin suhteen, vaikkakin Cream Lipstick -nimi on minusta harhaanjohtava. Ainakin itse kuvittelisin nimen perusteella, että kyseessä on helposti irtoava, pehmeä voidemainen puna. Tämä on kuitenkin kovaksi kuivuva ja kauan pysyvä lakka ennemmin kuin pehmeä häivähdys huulilla. Kummankaan merkin lakat kun eivät irtoa päivän aikana juuri minnekään, vaikka kuinka söisi, elelisi ja pussailisikin. Ainoat miinukset lieneekin ne seikat, että tuotteet toki kuivattavat huulia jonkin verran. Ja lakkojen poisto on kovaa puuhaa. Siihen tarvitsee öljypohjaisen meikinpoistoaineen.

Oletteko koittaneet NYXin muita meikkejä? Olen huomannut, että monissa netin meikkivideoissa NYX on nyt kova juttu. Kertokaa, jos voitte suositella joitain tuotteita heiltä. Itseäni kiinnostaisi erityisesti tietää, millaisia ovat käytössä meikkivideoista tutut todella nestemäiset meikkivoiteet.

-Karoliina-

Lue myös:

Kolmistaan suosittelee: Proteiinisuihke

Kolmistaan suosittelee: Kicksin huulilakka 

70-luvun peruspirkko

 

 

Kommentit (4)

Ah, rakastan NYXiä! Edullinen ja laadukas, mitä muuta voisi toivoa? Mulla on myös tuollanen huulilakka ja myös huulikiilto. Molemmat suosikkeja. Lisäksi löytyy huulimeikin pohjustus kynä ja joku wonder stick, jossa siis korostus- ja varjostusväri. Ihan ykkönen sekin.

Multa löytyy NYXin huulikiilto. Siinä on kivasti kunnolla väriä! Siskollani on sitten taasen noita huulilakkoja NYXiltä enemmänkin ja hän on niihin ihan hurahtanut! 🙂

Jep! Ihania väriyhdistelmiä. Mm. tämä violetti ja sitten ihana ysäriruskea!

Kiitti vinkistä. Pitänee siis suunnata huulikiiltohyllylle (jossa viimeksi olen vieraillut ehkä 1998)!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X