kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 04.03.2017

Esittelyssä hilseilevän talvinaaman pelastustrio

Teksti
Karoliina Pentikäinen
4 kommenttia

Kävin pari viikkoa sitten ihonpuhdistuksessa, joka teki näpyilleni oikein hyvää. Puhdistuksen kylkiäisenä sain kuitenkin kuivan ihon. Luulen, että minun olisi pitänyt tajuta kosteuttaa ihoa reilummalla kädellä heti puhdistuksen jälkeisinä päivinä, mutta koska en näin tehnyt, yhtäkkiä peilistä katsoi hilseilevät kasvot.

Yleensä kuivaan ihooni on auttanut Madaran  syväkosteuttava voide, mutta tällä kertaa sekin oli liian kevyttä kamaa. Aloin kaivella kylpyhuoneen kaappejani, jonne tungen aina kaikkia blogin kautta saatuja purkkeja ja purtiloita. Ensin tulokset näyttivät kehnoille, mutta sitten käteeni löytyi aivan kaapin perukoilta kaksi kasvonaamiota: Madaran Instant Moisture + Radiance Hydra Maskin* sekä Originsin Drink Up Intensive -yönaamion*. 

Kun sipaisin ensimmäisen kerran Originsia kasvoilleni, iho imi naamion aivan silmissä. Kun tämä oli toistunut jo toisen kerran, päätin, että vuoraan kasvoni sekä Madaralla, että Originsilla niin monta kertaa, että iholle jää valkea kerros voiteita. Ja arvatkaapa mitä? Aamulla kasvoni olivat ihanan pehmeät, eikä meikkovoidekaan rullautunut enää pintakuivan ihon irtoilevan ihon kanssa pois.

Olen sutinut tätä tuplanaamioita kasvoilleni nyt viikon ajan. Ja vaikka esimerkiksi Madarassa sanotaan, että ylimääräinen voide tulee pyyhkiä kasvoilta 20 minuutin päästä pois, olen antanut molempien naamioiden olla kasvoilla koko yön. Nyt kasvot ovat jo paljon paremmassa kunnossa. Vielä vähän huuliin Bepanthenia ja maaliskuun viimakaan ei tunnu enää missään.

-Karoliina-

*saatu

Lue myös: 

Kuivien talvikäsien kesytys

Taistelu aikuisiän aknea vastaan. Osa 1

Taistelu aikuisiän aknea vastaan. Osa 2 -Meikki. 

 

 

Kommentit (4)

Täytynee testata tuota madaran naamiota. Ihoni on ollut syksystä asti enemmän ja vähemmän kaameassa kunnosssa ja pahimmillaan pitkiäkin aikoja hilseilevän kuiva öljyistä, kasvovesistä j avoiteista huolimatta. Häät lähestyy ja naamaan on todellakin tarve saada lisää kosteutusta.

Minä olen kuullut (en tiedä sitten, onko totta), että öljy ei ole paras kosteutus. Että sitä saisi käyttää pari kertaa viikossa, mutta todellinen syvälle menevä kosteus olisi saatava naamioista ja paksummista rasvoista ja voiteista!

P.S. Ihanaa! Häät! Onnea <3

Kiitos <3

Täytyy nyt testata, jos naamio olisi naamani pelastus. Öljyä mulle suositeltiin talvikäyttöön, mutta kokeilen vähän taukoja sen käyttöön. Madaran DD-voide on mulla ollut käytössä vähän ilmoistakin riippuen joko päivin öin tai vain öisin.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X