Kolmistaan

Kaksi askelta kohti sileämpiä ja vähemmän sähköisiä hiuksia

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Olen huomannut, että olen erikoistunut käyttämään kauneustuotteita ”väärin”. Vähän aikaa sitten kirjoitin, kuinka suhauttelen hiuspuuteria juurikasvuhuijauksen saamiseksi, en niinkään siinä perinteisessä hiuspuuteritarkoituksessa. Meikatessakin teen asiat vähän vinksin vonksin: Käytän nimittäin mineraalipuuterin sutia aurinkopuuteriin, itse mineraalipuuterin levitykseen taas meikkivoidesientä ja meikkivoiteeseen puolestaan ikivanhan poskipunani mukana tullutta sivellintä.

Kun aloin kirjoittaa teille tätä vinkkipostausta sileiden ja vähemmän sähköisten hiusten saamiseksi, huomasin, että olen taas käyttänyt tuotetta vähän väärällä tavalla. Nimittäin Garnierin Fructisin Split Ends Bandage -seerumia* en ole koskaan varsinaisesti levittänyt hiusteni latvoille, vaan niin, että olen puristellut Garnieria kuiviin hiuksiin päivän aikana silottamaan hiusten pintaa ja poistamaan sähköisyyttä.

Toinen hyvä vinkki silotella hiuksia kesken päivän, on laittaa niihin aivan hitunen(!) hiusöljyä. Oma lempparini on Label.m -merkin öljy, joka on vesiliukoinen, eikä näin ollen kerrostu hiuksiin rumasti. Nimittäin jos öljy ei ole vesiliukoista, se ei lähde normaalipesussa pois, vaan kuormittaa levityskerta levityskerralta hiuksia tehden niistä likaisen ja raskaan näköiset. 

Tämmöiset tuotteet siis ikuisuuslempparini, proteiinisuihkeen, kanssa kassiin, eikä talvihiukset lennä sähköstä kovallakaan pakkasella.

-Karoliina-

*saatu

Lue myös

X