Kolmistaan

Romantiikan nälkään

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Kaupallinen yhteistyö: C More

Muistatteko, kun kerroin taannoin, ettei TV:n ääressä istuminen ole vuosiin kuulunut oikeastaan laisinkaan elämääni? Että F suorastaan kummasteli, kun näki minut yhtenä iltana istahtavan sohvalle ja nappaavani kaukosäätimen käteeni. No. Vaikkei itse TV olekaan ollut osana arkeani, niin elokuvia ja sarjoja on silti tullut katsottua. Nimittäin läppäriltä. Ja varsinkin nyt tämän kevään aikana, kun sain blogiyhteistyön tiimoilta mahdollisuuden tutustua C Moren viihdekirjastoon ja suoratoistopalveluun.

C More on suomalaisille suunnattu, kotimainen striimauspalvelu, joka on kehitetty niin ikään Suomessa. Erona moniin muihin vastaaviin palveluihin C Moresta löytyy kansainvälisten tuotantojen lisäksi kattava valikoima pohjoismaisia ja kotimaisia elokuvia ja sarjoja. Katsottavaa niin lapsille, romantiikan nälkäisille, dekkareiden rakastajille kuin urheiluhulluillekin.

Liekö pieniä vieroitusoireita siitä, että oma rakas on vielä maailmalla, mutta minun kevättalveni on kulunut lähinnä keveiden Hollywood-tuotantojen – eritoteen romanttisten sellaisten – parissa. Periaatteessa haluaisin katsoa välillä myös dekkareita (olen oikea Wallander-fani), mutta yksin en niitä uskalla katsoa. Ehkä sitten kesällä, kun jännätä voi seurassa ja yöttömät yöt eivät ole niin pelottavia kuin tämä pimeys.

Viime viikkojen illat ovatkin kuluneet sellaisten elokuvien parissa, joissa on voinut nyyhkiä ja nauraa samaan aikaan. Esimerkiksi Jojo Moyesin menestyskirjaan pohjautuva elokuva Kerro minulle jotain hyvää oli aivan ihana. Samoin Kate Winsletin tähdittämä The Dressmaker ja  Stephen Hawkingsin elämästä kertova Kaiken teoria. Sarjoista lemppareitani ovat nyt olleet ikisuosikki Girls ja ihanan Jude Lawin menestyssarja The Young Pope.

Millainen elokuva- ja leffafiilis sinulla on ollut lähiaikoina? Niin ja onko C Moressa jokin sellainen sarja tai elokuva, jota suosittelisit minulle? Kevään C More uutuuksista odotan ainakin tällä viikolla ilmestyviä Loloa, sekä The Nice Guy -elokuvaa, jonka pääosassa nähdään Ryan Gosling. Koska: Ryan Gosling!

-Karoliina- 

Lue myös

X