Kolmistaan

Hyvä äiti ruokkii lapsensa aamuisin suklaakeksimyslilla. Totta vai tarua?

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Kaupallinen yhteistyö: Nalle

Yksi ihanimpia asioita kotona työskentelyssä on se, että nykyisin ehdimme syödä F:n kanssa aamupalan yhdessä. Ennen meillä oli herätys 5.40, ja F söi aamupalansa esikoulussa, minä hätäisesti työmatkabussissa. Nyt saamme herätä melkein kaksi tuntia myöhemmin ja aamupalan voi syödä saman pöydän ääressä. Rauhassa ja yhdessä.

Kuten tiedätte, meidän perheessä kyllä herkutellaan. Mutta arkisissa ruuissa – välipaloissa ja aamu- sekä iltapaloissa – vahdin sokereita aika tarkasti. Olen kirjoittanut lapsille tuputettavista piilosokereista monta kertaa vuosien varrella (muun muassa täällä), enkä edelleenkään vaan ymmärrä, miten niin moni ihan tavallinen välipalatuote voi sisältää niin paljon sokeria. Siis melkein saman verran kuin oikeat karkit tai leivonnaiset! Sellaisia välipaloja ja aamupaloja kun syö vuodesta toiseen, ei tarvitse ihmetellä, että sokerikoukku kasvaa ja levottomuus lisääntyy.

Kun sain kutsun blogiyhteistyöhön Nallen kanssa, ajattelin ensin, että onpa luontevaa ja blogiini sopivaa. Nallen runsaskuituiset, vitamiineja ja kivennäisaineita sisältävät nopeasti valmistuvat täysjyväviljapuurot kun olivat meille tuttuja jo entuudestaan. Tuttuja sekä vanhoissa, että nyt jo kauppojen hyllyillä näkyvissä uudistuneissa pakkauksissaan.

Kun sitten kuulin, että postausta varten tulisi tutustua puurojen lisäksi myös uutuuteen, Mansikka-kaakaokeksimysliin, irvistin. Enhän minä sellaisesta voi kirjoittaa, kun en oikeasti annan F:n syödä mitään keksimyslejä muutenkaan! Mutta kuinkas sitten kävikään? Äimistykseni oli melkoinen, kun sain myslipaketin käteen. Tämän olikin todella tuote, jota voisin tarjota hyvällä omatunnolla lapselleni! Ja kertoa siitä myös teille!

Nallen Mansikka-kaakaokeksimyslin valmistuksessa on käytetty ohraa, mansikan ja suklaakeksipalojen lisäksi kauraa, jonka sisältämä beetaglukaanin on osoitettu alentavan kolesterolia ja se auttaa myös hallitsemaan kolesterolitasoja. Mansikka-kaakaokeksimysli onkin todella runsaskuituista ja vähäsokerista, ja kaiken lisäksi se on saanut kylkeensä myös sydänmerkin. Siis todellinen hyvän äitiomatunnon välipala, sanoisin.

Voitte vaan kuvitella F:n innon tämän välipalan ympärillä. Kerrankin on sellainen lasta houkutteleva tuote – ihana pakkaus ja vieläpä KEKSImyslin maku – jota äiti antaa syödä. Jota saa ottaa jopa lisää.

Kun vuosia sitten huhuilin lapsille suunnattujen, hauskasti pakattujen, herkullisten ja kuitenkin terveellisten välipalojen perään, toivoin näkeväni juuri jonkin tällaisen Nalle-myslin kaltaisen tuotteen. Nyt se on täällä. Aika mahtavaa!

Jos Nalle-tuotteille olisi tilaa teidänkin perheen ruokakaapissa, osallistu Instagram-kisaan, ja voita 30 euron arvoin lahjakortti Oatletstoreen. Kisaan voi osallistua kuvaamalla oman perheensä yhteisen välipalahetken ja jakamalla sen sitten tunnuksin #nallemaisenhyvää ja @nalle_suomi Instagramiin. Kisa-aika 14.4.-30.4.2017 

Herkullisia ja terveellisiä välipalahetkiä ja ihanan rentoa pääsiäistä! 

-Karoliina-

Lue myös

X