kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 18.04.2017

Marja-banoffee (G)

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Tultiin pääsiäisenä hyvinkin valmiisiin pöytiin. Ainoa homma, joka meidän sakin piti tehdä, oli pitkäperjantain jälkkäri. Googlaisin hetken, ja törmäsin Hellapoliisin Karpalo-banoffee -reseptiin. Ja siitä se ajatus sitten lähti. Keksit muutin gluteenittomiksi ja marjat toisiin. Tällainen ihanuus tuli. 

Tuli mieleen, että tässä on leivonnainen, jonka voisi tehdä todella isollekin porukalle todella pienellä vaivalla, koska valmistusaika ilman pohjan jähmettelyä oli maksimissaan 10 minuuttia. Ja vielä F:n kanssa kahdestaan tehden, kuten Instagram Stories-seuraajat näkivätkin. 

GLUTEENITON MARJA-BANOFFEE

  • gluteenittomia kaurakeksejä 300g
  • voita 80g
  • purkillinen valmiiksi karamellisoitua kondensoitua maitoa
  • 2dl vispikermaa
  • 2tl vaniljasokeria 
  • mansikoita, vadelmia, karhunvatukoita
  1. Murskaa keksit pieniksi muruiksi, sekoita niihin sulatettu voi ja painele keksi-voiseos irtopohjakakkuvuoan pohjalle.
  2. Anna pohjan jähmettyä viileässä muutama tunti.
  3. Vatkaa vispikerma ja mausta se vaniljasokerilla.
  4. Levitä kakkupohjan päälle ensin karamellisoitu kondensoitu maito, sitten vispattu kerma ja koristele koko komeus marjoilla.

-Karoliina-

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X