kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 27.04.2017

Ihanassa Ipanaisessa taas F:n vaatteita

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Muutossa on tullut taas kerran perattua vaate- ja tavararöykkiöitä. Omien vaatteiden karsiminen on vaikeaa, koska periaatteessa kaikki mahtuu (paitsi parit farkut, mutta en anna sen latisaa kesäkroppatunnelmaa). Kyse on siitä, käyttääkö niitä enää (tarpeeksi).

F:n vaatteiden suhteen kirppiskasseihin laittaminen on helppoa, koska pieneksi jääneitä on turha säästellä. Nytkin Ipanaiseen* meni peräti kaksi Ikea-säkillistä ihanuuksia: Aarrekidiä, Mainiota, Vimmaa, Lindexia ja H&M:ää. Ja paljon muutakin. 

Jos ette ole käyneet vielä uudistetussa Ipanaisessa, suosittelen todella. Miksi tällaisia ei ollut Hakiksessa vuonna 2010-2011, kun palloilin tuoreena äitinä ilman mammakavereita samoilla huudeilla?

-Karoliina-

*pöytä saatu 

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X