kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 01.05.2017

Vappu 2017

Teksti
Karoliina Pentikäinen
2 kommenttia

No nyt on juhlittu vappua 2017 sen verta monta päivää, että ihan hyvä, että huomenna on jo arki.

Lauantaina vietimme Keski-Suomessa aikuisten vappua F:n ollessa mummolassa, eilen puolestaan vuorossa oli lapsiperhevappu munkkeineen ja asiaan kuuluvine muine herkkuineen tuttavaperheen luona täällä Tampereella. Tänään taas suuntasimme vapputorille ja terassilounaalle aurinkoon. Tarkoitus oli mennä vaan kolmestaan vähän kiertelemään, mutta yhtäkkiä joukkoon liittyi eilinen juhlaseurue ja vähäksi aikaa myös sisko ja tämän mies. Tällaiset extempore-tapaamiset on kyllä ihan parhaita.

Ensi viikon tavoite on vajutella tätä ähkymahaa. Kuinka hirveästi ihminen voikaan syödä yhden vapun aikana! Niin ja laittaa kotia kuntoon. Tuli ilmoittauduttua kaverin kanssa myös juoksukouluun. Se alkaa huomenna. Tiedän liikunnan tekevän hyvää, mutta suoraan sanottuna motivaatio on tällä hetkellä aika nollissa. Toivottavasti hölköttäminen vie mukanaan, kuten muutama vuosi sitten. Silloin lenkeillä käynti oli niin ihanaa!

-Karoliina-

Kommentit (2)

Lähditkö vauhtisammakon matkaan? Itse olen Turussa juossut heidän kouluissaan useampaan otteeseen ja en voi kuin suositella. Aurinkoista toukokuuta.

 

Lähdin, vaikka vauhtisammakko kuulostaakin koomiselle assosiaatiolle yhdistettynä minuun 😀 Saa nähdä, miten käy! 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X