kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 15.06.2017

Minun lempikohtani meidän kodissa

Teksti
Karoliina Pentikäinen
2 kommenttia

Meidän koti ei ole vielä läheskään valmis, mutta silti minulle on muodostunut tänne jo muutamat lempikohdat, joihin katseeni kiinnittyy aina, kun menen niiden ohitse. Ne ovat niitä esineitä ja huonekaluja, joiden kohdalla koen vahviten oman tyylini. Siitä huolimatta, ettei läheskään kaikki niistä ole alunperin minun omiani. 

  • A:n äidiltä saatu vanha vaatekaappi, jonka maalautimme valkoiseksi. Voisin vaan katsella tuota ihanuutta. En olisi ehkä koskaan ennen voinut kuvitella jotain näin romanttista huonehalua itselleni, mutta tänne kotiin se sopii minusta paremmin, kuin oikeasti mikään muu huonekalu koko asunnossa. 
  • Ikkunalaudat. Vanhojen talojen ehdoton plussa on nuo ihanat ikkunalaudat, joille voi asetella vaikka mitä, ja jotka toimivat minusta jokaisen huoneen yhtenä kauneimmista kohdista.
  • Sikarituoli. Tiedätte varmasti, etten olisi koskaan ennen hommannut tällaista tuolia itselleni. Sikarituoli kun henkii minusta jotakin sellaista konservatiivista ja hillittyä, mitä minä – yllätys yllätys – en ole. Kun olen kuitenkin katsellut tuota tuolia nyt eteiseaulan nurkassa nyt tovin, alan pitämään siitä koko ajan vaan enemmän. En ehkä yhdistettynä mihinkään hillittyyn, beigeen tai samantyyliseen, mutta tarkoituksena olisikin laittaa tuolin vierelle vähän jotain rokkia ja hitusen mustaa. Saa nähdä, mitä vielä keksin.
  • Astioiden sekamelska. Minusta on ihanaa, että meidän astiakaapit on täynnä meidän molempien eri aikoina hommattuja ja saatuja, ihan erilaisia astioita. Rakastan kirppislöytöjä, itse ostettuja ja saatuja. Niistä tulee kotoisa olo.
  • Vanha wieniläistuoli. Ostin tämän tuolin ruokapöydän tuoliksi Tori.fi:stä F:n ja minun asuntoon viime vuonna. Nyt samainen tuoli saa toimia yöpöytänä. Haluaisin näitä tuoleja paljon lisää, mutta ei taida enää olla paikkaa tai tarvetta (paitsi ehkä yhdelle mustalle, jos pakotatte).

Koska kotimme on nyt – astiakaapin tavoin – kokelma uutta ja vanhaa, vinkatkaa, jos teillä olisi myynnissä meille pyörä jatkettava ruokapöytä. Ette usko, kuinka monta tuntia olen sahannut nettikirppiksiä läpi, mutta siitä ihan täydellistä ei ole vielä tullut vastaan. 

-Karoliina-

Kommentit (2)

Hei, mistä kyseinen sikarituoli on? Olen etsinyt samantyylistä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X