kolmistaan - Banneri
Kolmistaan 22.06.2017

Meidän juhlatyyli - teetettyä, uutta ja megavanhaa

Teksti
Karoliina Pentikäinen

Me juhlimme viime lauantaina ystäviemme häitä Ravintola Tampellassa. Oli ihana, lämminhenkinen ja rento juhla kera iloisten ihmisten, tanssin ja hyvän ruuan. Niin kaunis morsian, komea sulhainen ja onni, joka heistä huokui. Vaikka maalaishäissä on oma tunnelmansa, pidän myös tämmöisistä kaupunkihäistä ihan hirveästi. Niissä kun voi paljon helpommin jollain tavalla välttää hääkliseet ja suureellisuuden, joita itse henkilökohtaisesti vähän vierastan.

Minun ja A:n juhla-asuista vastasi Atelje Iinan Iina Jyväskylästä. Minun ja meidän perheemme luotto-ompelija, joka on räätälöinyt niin vanhojentanssipuvut kuin monet muutkin perheemme juhla- ja arkiasut.

Minun mekkoni on alusta asti Iinan käsialaa. Mekon malli muuttui monta kertaa matkan varrella, ja olen lopputulokseen ihan hirveän tyytyväinen. Miten taitava Iina onkaan. Värivalinta oli hassu. En omista yleensä mitään violettia, mutta tällä kertaa väri tuntui ainoalle oikealle. Erikoista nähdä yllään jotain sellaista, jota ei koskaan muulloin näe.

A:n puku on myös Iinan käsiala siltä osin, että Iina kavensi ja pidensi pukua. Puku on todellinen aarre, nimittäin sellainen historiaan jäämistö, joka on sulhasen vaarin vanha. Voitte vaan kuvitella, kuinka monta kertaa tuota suvun historiapläjäystä kuvattiin illan aikana. Rusetti ja taskuliina olivat myös Iinan ideoimia ja toteuttamia. Hän teki ne sopivaksi minun asuni kanssa.

Minun hiukseni ja meikin teki siskoni Hipu, johon luotan varmasti enemmän, kuin keneenkään muuhun MUAH-ihmiseen tässä maailmassa (vaikkei hän ei edes ole ammattilainen). Korvikset ostin Uhana Desingelta, kengär Zalandosta ja laukun H&M:ltä.

Kesän ekat häät juhlittu!

-Karoliina-

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kaupallinen yhteistyö

Karoliina Pentikäinen

Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan-blogi on yksi Suomen ensimmäisiä perheblogeja. 13-vuotisen historiansa aikana blogissa on eletty Karoliinan ja tämän perheen elämänvaiheita iloista suruihin ja arjesta juhlaan. Nykyisin Karoliina, 38, asuu uusperheensä kanssa Tampereen Pyynikillä. Perheeseen kuuluu aviomiehen lisäksi 13-vuotias esikoinen ja 4-vuotiaat kaksoset. Ruuhkavuosien lisäksi Karoliina kirjoittaa naiseudesta, kauneudesta, kodista ja hyvinvoinnista. Balanssi on Karoliinan teema vuodelle 2024!

Arkisto

X