Kolmistaan

5 syytä rakastaa Lidliä. Eikä mikään yhteistyöpostaus!

Teksti: Karoliina Pentikäinen

Olen käynyt kesän aikana Lidlissä useammin kuin pitkään aikaan, koska täällä Tampereella Lidl on niin kätevästi ihan keskustassa. Ja joka kerta, kun kauppaan menen, yllätyn positiivisesti. Tässä olisikin:

5 SYYTÄ RAKASTAA LIDLIÄ

  1. 100% kaurasydämet paistopisteestä. Ehkä parasta leipää vuosiin!
  2. Biopussien hinnat. Normi-Bioskoista pitää pulittaa melkein vitosen, mutta Lidln biopussipakkauksen hinta on 1,80e. Aika huima ero!
  3. Pikkupurnukoiden huokeat hinnat. Ne matkapakkauksen kokoiset sampoot, dödöt ja muut maksavat normikaupoissa aivan kauheasti. Lidlissä alle euron! Näitä voi kutsua Saksan hinnoiksi. Niin ja valikoima on myös matkapakkauksissa laaja.
  4. Laktoosillinen jogurtti. En tiedä, mistä johtuu, mutta Suomessa tehtyä laktoosillista jogurtia mahani ei kestä. Mutta Lidlin omaa kylläkin! Plus maku on ihana.
  5. Pyyhintäliinat. Epäekologista kyllä, mutta rakastan näitä Lidln pyyhintäliinoja. Ilman niitä olisi todella vaikeaa pitää esimerkiksi keittiön korkeakiiltoiset kaapinovet puhtaina, koska normipesuainesuihke ja tiskirätti jättävät usein viiruja. Samat liinat sopivat myös pikasiivoukseen ja vessan altaan pyyhkimiseen, joka kerää aina ärsyttävää pölyä.

Vielä kun saisi gluteenittomia tuotteita enemmän Lidlin hyllylle, ei tarvitsisi muualla käydäkään.

-Karoliina-

 

Lue myös

X