Kolmistaan

10 asiaa, jota et tiennyt minusta. Taaskaan.

Teksti: Karoliina Pentikäinen

  • Olen ollut lapsena ja nuorena oikea harrastehirmu. Olen harrastanut muun muassa yleisurheilua (kuula, pituushyppy, 100m), pianonsoittoa, kuviskerhoa, pesäpalloa, judoa, tanssia, 4H-kerhoa, viittomakieltä, kuoroa ja yksinlaulua.
  • Minulla on ollut rustokoru korvassa, sekä napakoru.
  • Olen aina (edelleenkin) haaveillut pienestä lävistysnapista huulen yläpuolelle siihen perinteiseen ”kauneuspistekohtaan”.
  • Minulla ei ole vain yhtä tapaa juoda kahvi, kuten useimmilla ihmisillä. Juon sen fiiliksen mukaan. Siksi minulle tuleekin mieleen aamukahvihetkissä usein Scandinavia Music Groupin biisin sanat ”Juon kahvini miten sattuu, mustana, maidolla, kylmänä, kuumana”.
  • Matkustin ensimmäisen kerran lentokoneessa vasta 18-vuotiaana.
  • Aloita syksyllä työn teon paikassa, jossa saa pitää pipoa päässä. Uuh! Ekan kerran ikinä työhistoriassani, 
  • Juuri kun olen saanut hiukseni siihen vaaleaan sävyyn, jota olen tavoitellut koko blondaamiseni ajan, olen alkanut pohtia, pitäisikö siirtyä takaisin tummatukkaiseksi.
  • Uskon Jumalaan, mutta tämä Taivas/Helvetti -käsite on edelleen oman pääkoppani sisällä epäselvä. Siitä syystä en lähtenyt opiskelemaan papiksi, vaikka se olisi edelleen yksi unelma-ammateistani.
  • Minun meikkipussissani on aina tuppoja talouspaperia, vaikka joka kertaa kiroan niitä siellä ja siivoan pussukkaa jatkuvasti. Kun meikkaan, levitän meikkivoiteen aina ensin kämmenselälleni ja sitten vasta kasvoihin. Yleensä meikkiä tulee liikaa ja se pitää pyyhkiä kädeltä pois. Pyyhitty paperi harvoin vaan menee suoraan roskikseen.
  • En pidä henkilökohtaisella tasolla monistakaan maamme ykköskirjailjoista. Sofi Oksasta en jaksa lukea, en myöskään Kjell Westötä. Riikka Pulkkiselta ainoa minua kiinnostava kirja on ollut Iiris Lempivaaran levoton ja painava sydän (joka on muuten myös aivan loistava kirjan nimi)

-Karoliina-

Lue myös

X