Kolmistaan

Kesälomaostoksia: Mokafarkut, halvat Raybanit ja kukkapöksyt

Teksti: Karoliina Pentikäinen

En ole tämän kesän pieniltä ja isoilta reissuilta ostellut ruuan ja juoman lisäksi oikein mitään, mutta Prahan reissu oli poikkeus. Vaikkei silloinkaan tarkoitus ollut oikeasti ostaa muuta kuin F:lle tuliainen. Mutta kun niitä ihan oikeita asioita sattuu eteen, ei niiden ohi vaan voi kävellä.

Kuten jo kerroin Prahan vinkkipostauksessani, ihastuin Reserved-vaateliikkeeseen. Kaappasin sieltä mukaani todella roimin kesäalehinnoin F:lle muutaman t-paidan ja mielestäni maailman ihanimmat farkut – koristellut boyfriend jeansit. Vaan kun ne eivät olleet lapsukaisesta ollenkaan ihanat. Ennemminkin rumat, liian löysät ja poikamaiset. Tässä nyt on yritetty mummojen ja kavereiden kanssa ylipuhua farkkujen käyttöön, mutta edelleen yksilöt pysyvät rumina. Sinänsä rahanmenetys ei ollut paha. Farkut taisivat olla 12 euroa, mutta harmittaa, kun minusta ne ovat niin ihanat. Ja kaiken lisäksi F on kasvanut yli 75%vaatekaappinsa sisällöstä – taas – niin uudet pöksyt olisivat tervetulleet.

Minulla itselläni on ollut tämä löysien housujen jakso jo kauan päällä ja reissustakin tarttui mukaan parit lököpöksyt. Ihanimmat niistä  ovat nämä kukkahousut, joita voin kuvitella pitäväni niin kotipäivänä kuin vaikka juhlissakin. Ihana ysärifiba on kukkahousujen reisitaskut.

Oikean löytöjen löydön tein Prahan lentokentältä. Minulla on ollut vähän pulaa hyvistä aurinkolaseista, ja niinpä vaan eteni käveli ihanat Raybanit. Sovittelin vaikka kuinka monet lasit, mutta vaan yhdet istuivat päähäni. Vilkaisin hintalappua, ja nämä olivat sellaisessa alessa – vaikka harvat Reiskat edes kentällä olivat – että oli ihan pakko marssia kassalle. Laseille jäi hintaa 63 euroa ja kun vielä seuraavana päivänä kävin vähän taivuttelemassa sankoja Koskarin silmälasiliikkeessä, hykertelin ilosta.

Materialistinen onni ei tietenkään ole sitä aidointa…mutta kylläpä vaan hyvät löydöt saavat välillä niin ison hymyn huulille!

-Karoliina- 

Lue myös

X